Tahe Kalao Sit On Top dobbelt kajak

6.000,00DKK
8.200,00DKK
Du sparer: 2.200,00DKK
Lager: Kun få stk. tilbage

Samtalekajak for hele familien. Kajakkernes svar på kanoen!

BIC Kalao Sit On Top dobbelt kajak er rendyrket samtalekajak for hele familien. Med plads til to voksne og to børn, er den perfekt til familien der vil på ture ved stranden. Kalao begår sig lige godt ved kysten, som ved søer og åer, så der er ingen undskyldning for at familien ikke skal tage på ture sammen.

Beach Sit On Top kajakkerne fra BIC Sport er lavet med et simpelt design, som gør dem lette at bruge, skarpe på prisen og den hurtigste vej til at have det sjovt ved stranden, for hele familien. Skroget på disse kajakker er designet med udgangspunkt i surfbrædder, så de får et let glid i vandet og er nemme at styre. Samtidigt har skroget en trimaranform, som giver kajakkerne bedre retningsstabilitet.

Kajakken har fire komfortable sæder med EVA skum og der er indbygget fodstøtter. På siderne er der sikkerhedsliner, så man har noget at gribe hurtigt fat i, hvis man skulle falde i vandet. Bagdækket er lavet, dels så man let kan komme op på kajakken fra vandet, men det giver også rigtig god plads til en vandtæt paksæk, hvor skiftetøj og madpakker kan været pakket ned i. I begge ender af kajakken, er der solide håndtag, som kan bruges når kajakken bæres til og fra vandet, men som også gør det let at få fat i kajakken, når man ligger i vandet.

Kalao er perfekt til sjov med familien, da den kombinerer kapaciteten fra gammeldags kanoer, med sikkerheden og letheden fra Sit on Top kajakker. Kalao kajakken er dette rette valg til den eventyrlystne familie der vil nyde naturen sammen.

Som ekstra udstyr findes der forskellige ryglæn og sæder, knæstropper så man fikseres bedre i kajakken og motorbeslag som giver endnu flere muligheder med Kalao kajakken.

  • Længde: 435 cm.
  • Bredde: 88 cm.
  • Vægt: 39 kg.
  • Lasteevne: 310 kg.
  • Antal Personer: 2 voksen + 2 barn eller 3 voksne.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer