Tahe Scapa FIT Sit On Top kajak

6.000,00DKK
8.000,00DKK
Du sparer: 2.000,00DKK
Lager: Kun få stk. tilbage

Hurtig Sit-on-Top kajak til eventyr og motion.

BIC Scapa Sit On Top kajak er en sportskajak, der er velegnet til roeren der ønsker en hurtig, men stadig stabil kajak. Med sine rene liner og en skærende bov, har den et friskt glid i vandet og den har samtidig letheden fra Sit on Top kajakkerne.

Sit-On-Top kajakkerne fra BIC’s Performance serie er skabt til fart. De er længere og har en mere skærende bov, end BIC’s andre Sit-On-Top kajakker, hvilket giver dem mere fart og gør det nemmere at holde kursen. Performance kajakkerne har en fremragende kombination af stabilitet og fart, hvilket gør dem velegnet til den mere øvede roer der ønsker en hurtig kajak, men også til begynderen der vil starte sikkert med havkajak. Samtidig har disse SOT kajakker god plads til udstyr, så man kan tage på længere ture og

Kajakken har et ergonomisk sæde med tynd EVA skum og der er justerbare fodstøtter. På siderne af kajakken er der monteret sikkerhedsliner, så det er let at få fat i kajakken, hvis man er væltet. På bagdækket er det muligt at opbevare udstyr på turen og foran cockpittet er der en vandtæt luge, hvor udstyr kan stuves ned i. Foran sædet er der en lille flaskeholder og der er et bærehåndtag på hver side af kajakken, så den er nem at løfte til vandet alene. Skroget er ekstra afstivet med skumklodser inde i skroget, det gør kajakken stivere og dermed et markant bedre glid gennem vandet.

Scapa er en frisk kajak der passer til den seriøse motionist eller til ture langs kysten. Med de slanke linjer og det rene design, har den et mere sporty udtryk. Dette er kajakken til at cruise op ad kysten!

Som ekstra udstyr til BIC Scapa fås der forskellige ryglæn, sæder og knæstropper.

  • Længde: 440 cm.
  • Bredde: 66 cm.
  • Vægt: 23 kg.
  • Lasteevne: 130 kg.
  • Antal Personer: 1 voksen + 1 barn.

Lars Winther 17/09/2020

Ja, der findes bedre kajakker, men nok ikke til prisen. Nem at sejle i, og enkel at vedligeholde. Føles bundsolid. Lille minus er bærehåndtagene på siden, som man nemt skraber på, når der padles. Og så er den altså ret sidevindsfølsom.

Tilføj anmeldelse:
spacer