Nigel Dennis Romany Surf havkajak

Pris fra
26.000,00DKK  m/Moms

Romany Surf er kajakken til den legesyge roer.

Lager: På lager

Nigel Dennis Romany Surf er kajakken til den legesyge roer. Størrelsen og det rummelige cockpit gør den velegnet til den mellemstore til større roer, og især til den langbenede. Den er designet med udgangspunkt i den legendariske Romany Classic, men med ekstra fokus på leg i bølgerne og surf.

Romany kajakkerne fra Nigel Dennis er skabt til det oprørte hav. De er kendte for deres lette og elegante håndtering på vandet. Hvad enten det er som instruktørkajak på fladt vand, hvor det bliver let at vise teknikker, eller det er i store bølger og under vanskelige forhold, hvor hurtig og præcis styring er afgørende. Romany kajakkerne er skabt til leg, de er lette at rulle og de er helt fantastiske i surf’en.

Kajakken er med 3 pakrum, som alle er med runde luger, da Nigel mener, at disse luger er lettere at sætte på så de holder ordenligt tæt. Det forstærkede fordækket på Romany kajakkerne, gør at de kan holde til at lave redninger med fuldt pakkede kajakker i vanskelige forhold. Skottet bag sædet er placeret helt tæt til cockpitkarmen, og samtidigt skråner det en smule, hvilket gør at kajakken er væsentlig lettere at tømme for vand.

Cockpittet i Surf’en er særdeles veltilpasset, det har en tæt pasform og en markant keyhole åbning. Den gode keyhole åbning gør det let at komme ind og ud af kajakken, også i en brænding, hvor det gerne må gå stærkt. Inde i cockpittet er der ekstra god plads til fødderne, med plads til fødder helt op i størrelse 46-47! Lige ved siden af karmen, er der forhøjninger i dækket, hvilket giver ekstra plads til benene.

Romany Surf er til feinschmeckeren, som ønsker en kajak der reagerer lynhurtigt i bølger og som giver den bedste surf oplevelse med kajakken. Den fungerer rigtig godt som dagsturs- og instruktørkajak, men det er helt sikkert i bølgerne og surf’en, at den kommer til sin ret.

Kajakken leveres som standard med finne.

Længde: 492 cm.
Bredde: 55 cm.
Dybde: 34cm.
Vægt: 25 kg.
Samlet volumen: 314 liter.
Forreste pakrum: 64 liter.
Cockpit: 165 liter.
Dagsluge: 42 liter.
Bagerste pakrum: 43 liter.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: