Tahe Borneo Sit On Top dobbelt kajak

7.400,00DKK
9.200,00DKK
Du sparer: 1.800,00DKK
Lager: På lager

Lækker familiekajak med mulighed for soloture.

BIC Borneo Sit On Top dobbelt kajak er en velsejlende 2’er kajak, der kan bære 2 voksne og 1 barn. Det lækre og stilrene design er inspireret af den legendariske Tobago dobbeltkajak, men Borneo har et mere sporty glid i vandet og med friske og innovative detaljer, så som de indbyggede transporthjul i bagenden og det optimerede midtersæde, som gør det lettere at sejle kajakken solo.

Sit-On-Top kajakkerne fra BIC’s Performance serie er skabt til fart. De er længere og har en mere skærende bov, end BIC’s andre Sit-On-Top kajakker, hvilket giver dem mere fart og gør det nemmere at holde kursen. Performance kajakkerne har en fremragende kombination af stabilitet og fart, hvilket gør dem velegnet til den mere øvede roer der ønsker en hurtig kajak, men også til begynderen der vil starte sikkert med havkajak. Samtidig har disse SOT kajakker god plads til udstyr, så man kan tage på længere ture. Kajakken er udstyret med 3 ergonomiske sæder, hvoraf det midterste er forhøjet, så det giver en bedre stilling når kajakken sejles alene. Der er faste fodstøtter og ergonomisk formede sæder. Siddekomforten kan dog forbedres væsentligt, ved at montere et af de forskellige sæder der findes som ekstra udstyr.

Kajakken har bærehåndtag i begge ender, og i bagenden er det muligt at montere et sæt kraftige hjul, så kajakken også kan trækkes til stranden af bare en person. På bagenden er der stropper, så det er muligt at fastspænde udstyr og en stor madpakke til hele familien.

Borneo er en stabil og sjov kajak til den lille familie. Den er sikker at bruge, hurtig at få på vandet og den vil helt sikkert give masser af glæde til både voksne og børn.

Til Borneo kajakken fås der forskellige sæder og ryglæn og knæstropper som ekstra udstyr.

  • Længde: 410 cm.
  • Bredde: 84 cm.
  • Vægt: 34 kg.
  • Lasteevne: 250 kg.
  • Antal Personer: 2 voksen + 1 barn.

Jørgen 03/12/2020

Tak for levering Ole. Den er virkelig fin i sommerhuset. Drengene er vilde med den, og den går at ro alene også. Kan varmt anbefales, robust og ligner virkelig en der kan holde til noget.

Betina K 03/12/2020

Vi har benyttet denne kajak på Gardasøen med stor succes. Den kan trækkes ned gennem camping pladsen på hjulene. Vi ror mange km per dag. 4 stjerner herfra

Tilføj anmeldelse:
spacer