Tahe Marine Fit 147 PE havkajak

7.200,00DKK  m/Moms

Solid kajak til sommerhuset og sejllads i kystnære områder.

Lager: På lager

Tahe Marine Fit 147 er en solid plastikkajak lavet i Tahe Marine’s slidstærke 1-lags HDPE plastik. Kajakken er stabil og let at håndtere, både på vand og på land, og er ideel til sejllads i kystnære områder.  

Fit kajakkerne fra Tahe Marine er solide kajakker i et klassisk design. De er skabt til sejllads langs kysterne og på søer og åer og fjorde. De har et fladere skrogdesign med markant knækspant, som giver god stabilitet. Det store cockpit er både komfortabelt, let at komme ind og ud af, og særdeles sikkert ved eventuel kæntring.

Fit 147 har et stort cockpit der er let at komme ind og ud af, også ved en eventuel kæntring. Der er god komfort i cockpittet, som har polstret sæde og faste lårstøtter. De to pakrum giver god plads til ekstra tøj og en solid madpakke til dagsturen.

Denne kajak er perfekt til roeren der ønsker en mere stabil kajak, som stadig har et let glid på vandet. Det er også en kajak der er særdeles velegnet til sommerhuset. Tahe Marine Fit 147 passer til den mellemstore og mindre roer.

Kajakken leveres med ror.

Længde: 445cm.
Bredde: 62 cm.
Cockpit: 94,5 x 47 cm.
Vægt: 25 kg.
Passer Beluga Basic Skirt størrelse 2-XL.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: