Tahe Marine Reval Midi PE plast havkajak

Pris fra
8.800,00DKK  m/Moms

En solid plastikkajak til den mindre roer.

Lager: På lager

Tahe Reval Midi PE er en alsidig kajak til den mellemstore roer. Den har god pakvolumen og laves i Tahe Marine’s solide TRM 3-lags plastik.

Tahe Marine Reval kajakkerne er British Style kajakker, hvor der er lagt stor vægt på alsidighed. Kajakkerne har markant Rocker og en flad V-formet skrogform, hvilket giver kajakkerne fantastiske alsidige egenskaber. Reval kajakkerne er velegnet til både hverdagsture, længere ture og til leg med teknik og bølger. En Reval kajak er et godt valg til roeren der kun vil have én kajak.

Cockpittet i Reval Midi PE er rummeligt og let at komme ind og ud af. De faste lårstøtter giver god kontrol med kajakken og det polstrede sæde giver god siddekomfort. Bag cockpittet er der indstøbt låsebeslag, så kajakken kan tyverisikres med en låsewire. Der er to rummelige pakrum og dagsluge bag cockpittet.

Reval Midi PE er til den mellemstore roere om vil have en kajak den kan lidt af det hele. Små dagsture, weekendture med overnatning og bølgesurfing i Vesterhavet. Reval Midi fås også som en Club udgave og i forskellige fiber udgaver.

Kajakken leveres med finne, eller med finne og ror.

Længde: 515 cm.
Bredde: 56 cm.
Cockpit: 85,5 x 48 cm
Vægt: 28 kg.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: