Tahe Marine Reval Mini glasfiber havkajak

Pris fra
13.500,00DKK  m/Moms

Lækker legekajak til den mindre roer.

Lager: På lager

Tahe Marine Reval Mini er en lækker kajak til den mindre roer. Den har let håndtering på vandet og er velegnet til leg og tekniktræning. Den laves som standard i Tahe Marine’s TGC-Lite sandwich glasfiber, men fås i flere forskellige fiber materialer.

Tahe Marine Reval kajakkerne er British Style kajakker, hvor der er lagt stor vægt på alsidighed. Kajakkerne har markant Rocker og en flad V-formet skrogform, hvilket giver kajakkerne fantastiske alsidige egenskaber. Reval kajakkerne er velegnet til både hverdagsture, længere ture og til leg med teknik og bølger. En Reval kajak er et godt valg til roeren der kun vil have én kajak.

Kajakken er med traditionel keyhole åbning i cockpittet, hvilket gør kajakken let at komme ind og ud af, og som giver god kontakt med kajakken. Det lave bagdæk gør Reval Mini mindre vindfølsom og gør det lettere at rulle med kajakken. Der er to gode pakrum og dagsluge bag cockpittet.

Reval Mini passer til den mindre roer der ønsker en god allround kajak, både til dagsture, mindre ture med oppakning og til leg i bølgerne. Den er også velegnet til den mellemstore roer, der ønsker en rendyrket legekajak til sjov i bølgerne.

Kajakken leveres med finne, eller med finne og ror.

Længde: 483 cm.
Bredde: 52 cm.
Cockpit: 88 x 51 cm.
Vægt TGC-Lite: 23 kg.
Vægt TCA-Lite: 21 kg.
Vægt TCI-Lite: 19 kg.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: