Tahe Marine Wind Duo glasfiber dobbelt havkajak

Pris fra
19.000,00DKK  m/Moms

Lækker 2'er kajak i fiber.

Lager: På lager

Tahe Marine Wind Duo er en lækker kajak til 2 personer. Kajakkens bredde giver en god stabilitet, samtidig med at skrogets facon giver en god fart. Det er kajakken til lange ture for 2 personer. Wind Duo leveres som standard i TGC-Lite glasfiber sandwichkonstruktion, men den kan fås i flere forskellige udgaver.

Tahe Marine Wind kajakkerne er designet med en lang vandlinie og skroget har en flad V-form og en flad profil. Dette giver kajakkerne en høj retningsstabilitet og gør dem særdeles velegnet til længere ture. Wind kajakkerne er til den lidt mere øvede roer, som ønsker en langturskajak med god fart.

Wind Duo har rimmelig med plads til oppakning for to personer. Den har to store pakrum og Minibox forran begge cockpittene. Cockpittene er med faste lårstøtter og sæderne giver god komfort på de lange ture i kajakken. På bagdækket er der et monteret låsebeslag, så kajakken kan låses fast med en wirelås.

Tane Marine Wind Duo  er den hurtigste 2’er kajak i Tahe Marine’s program. Den lange vandlinie giver kajakken en hurtig acceleration og gør at den let holder farten.

Kajakken leveres med ror.

Længde: 650 cm.
Bredde: 60 cm.
Cockpit: 80 x 42 cm.
Vægt TGC-Lite: 34,5 kg.
Vægt TCA-Lite: 33,5 kg.
Vægt TCI-Lite: 31,5 kg.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: