Tahe Nomad HP1 oppustelig kajak

12.600,00DKK
Lager: Ikke på lager

Oppustelig fuldblods havkajak.

BIC Nomad HP1 oppustelig kajak er skabt som en fuldblods havkajak, med fokus på gode egenskaber på vandet og høj sikkerhed. Den er perfekt til den lidt ambitiøse roer, som ikke har meget plads til en traditionel kajak. I modsætning til andre lignende oppustelige kajakker, er Nomad kajakken med et dæk i kraftigt nylon. Det giver både mere sikkerhed, bedre mulighed for at medbringe oppakning og en større stivhed i skroget.

De oppustelige High Presure kajakker fra BIC Sport er baseret på et innovativt design, hvor bunden får en vingelignende facon og dermed et glid i vandet der ikke opnås med traditionelle oppustelige kajakker. Kajakkerne har en polyethylene luftblære i hver side og en kraftig oppustelig bund, der kombineret med den indvendige køl, giver kajakken stabilitet, sikkerhed og fortrinlige sejleegenskaber.

Kajakken er med et fuldt dækkende overtræk, som giver ekstra stivhed og bedre sejleegenskaber. Kajakken kan også bruges uden dækket, enten på de varme dage eller hvis man vil have et barn med på turen. Boven er lidt forhøjet, så kajakken er lettere at ro i bølger. Sædet i kajakken kan indstilles, så man får god siddekomfort og der er god benplads.

Nomad HP1 er en kompakt oppustelig havkajak, som giver ekstra muligheder for at komme på vandet, selvom der ikke er plads til en kajak i hjemmet. Den pakkes sammen i to tasker og er let at opbevare i et lille hjem.

  • Længde: 440 cm.
  • Bredde: 80 cm.
  • Vægt: 21 kg.
  • Lasteevne: 200 kg.
  • Antal Personer: 1.
  • Pumpe og taske medfølger.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: