Zegul Greenland grønlænderkajak

Pris fra
17.000,00DKK  m/Moms

Klassisk og kompakt kajak i grønlandsk design.

Lager: På lager

Zegul Greenland er en klassisk grønlandsk kajak med tæt kontakt mellem roer og kajak. Den er designet efter traditionelle grønlandske kajakker og har et stilrent og let udseende. Greenland fås i Zegul’s forskellige fibermaterialer.

Greenland kajakkerne fra Zegul er blandt de mest anerkendte moderne grønlandsk inspirerede kajakker. De har klassiske og markante linier og en lav volumen, hvilket gør dem let roet og giver ekstra god kontrol over kajakken. Hele designet i kajakken er for at give en tæt kontakt mellem roeren og kajakken.

Kajakken er lavet med let rocker i skroget og en markant hård skulder, hvilket gør den ekstra let at håndtere på vandet. Den tætte pasform og det lille oceancockpit giver tæt kontakt med kajakken, hvilket gør den let at rulle. På trods af den meget kompakte skrogform, er der rimelig plads til oppakning i de to pakrum.

Zegul Greenland er en kajak til den mindre roeren der vil have en traditionel grønlandsk kajak i moderne materialer og som vil have rullet til at se let ud.

Kajakken leveres med finne.

Hvis den traditionelle Greenland er lidt for kompakt, så er Greenland T et godt alternativ.

Længde: 545 cm.
Bredde: 50 cm.
Cockpit: 57x40 cm.
Vægt A-Core: 20,5 kg.
Vægt RockSolid: 21,5 kg.
Vægt C-Core: 17,5 kg.
Vægt Full Carbon: 15,5 kg.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: