Zegul Arrow Nuka GT LV PE havkajak

Pris fra
10.000,00DKK  m/Moms

Elegant kajak i 3-lags plastik til den mindre og mellemstore roer.

Lager: Ikke på lager
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Zegul Arrow Nuka GT LV PE er en af de mest veldesignede og lækre plastikkajakker til den mindre eller mellemstore roer. Kajakken er velegnet til både hverdagsbrug og til leg. Kajakken er lavet i Zeguls 3-lags HDPE plastik.

Nuka GT kajakkerne fra Zegul Arrow er designet til både tur og leg. Selvom kajakkerne er relativ korte, så har de en god retningsstabilitet og den tydelige rocker i skroget, gør at den er let at styre, også ved leg i bølger og til træning med teknik. Skroget er designet med en bløde skulder og for at give en mindre kontakt med vandet. Dette er for at opnå en god acceleration og et lettere glid i vandet.

Kajakken har et komfortabelt cockpit med polstret sæde og keyhole åbning med faste lårstøtter. De faste lårstøtter giver god kontrol over kajakken og åbningen gør det nemt at komme ind og ud af kajakken. De 4 luger giver god mulighed for at pakke kajakken til tur. Der er for- og bagluge, dagsluge og Minibox foran cockpittet.

Arrow Nuka GT LV PE er en elegante plastikkajak, hvor kvalitet og finish er helt i top. Den anbefales til roere op til 75 kg. Kajakken passer til roeren som ønsker en lækker plastik kajak, der kan bruges til hverdag, længere ture og til leg med teknik og i bølgerne.

Kajakken leveres med finne, eller med finne og ror.

  • Længde: 505 cm.
  • Bredde: 52 cm.
  • Cockpit: 80 x 41 cm.
  • Vægt: 26-28 kg.

Nuka GT LV PE fås også i en Club udgave, hvor der er skåret lidt ned på udstyrsniveauet, blandt andet er dagslugen og Minibox’en foran cockpittet sløjfet.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: