Zegul Arrow Play MV havkajak

Pris fra
20.000,00DKK  m/Moms

Rigtig lækker kajak til leg og teknik.

Lager: På lager

Zegul Arrow Play MV er kajakken til den legesyge roere der vil have en kajak til leg i bølgerne, og som skal reagere sikkert og præcist når der er skum på bølgetoppen. Kajakken leveres som standard i Zeguls A-Core materiale.

Arrow Play kajakkerne er skabt til leg i bølgerne og til sejlads når der er skum på bølgetoppene. Kajakkernes markante rocker og hårde skulder, gør at Play reagere kontant og præcist på både styretag og kantning. Arrow Play kajakkerne er designet for at opnå stor sødygtighed og en let håndtering på vandet, hvilket gør at kajakkerne er lige så velegnet til den mindre erfarne roer, som til den meget erfarne.

Kajakken har et kompakt cockpit, som giver god kontrol med kajakken. De faste lårstøtter og glasfibersædet er polstret med blød EVA skum. Selvom det er en kajak udviklet til leg, så gør de 4 luger det let at pakke kajakken til mindre ture. Der er pakrum for og agter, dagsluge bag cockpittet og Minibox foran.

Arrow Play MV er en fornøjelse at ro i bølger og hård sø, hvilket også gør den velegnet som en alsidig hverdagskajak, som kajak til mindre ture med overnatning og som en rendyrket legekajak. Play MV passer til roere over 75 kg.

Kajakken leveres med finne, eller med finne og ror.

Hvis der ikke er plads nok i Play MV, fås den også i en High Volume udgave, og til den mindre roere findes den som en Low Volume udgave. Play MV fås også i en plastikudgave.

Længde: 517 cm.
Bredde: 53,5 cm.
Cockpit: 81 x 41,5 cm.
Vægt A-Core: 22 kg.
Vægt RockSolid: 24 kg.
Vægt Nordlÿs SE Full Carbon: 19
kg.

Gregers Beck 16/08/2018

En velsejlende kajak, stabil og manøvredygtig; men den håndværksmæssige udførsel er desværre ikke som forventet ! Har fået rettet nogle fejl; men har også selv udbedret noget på min kajak.

Tilføj anmeldelse: