Udstillingsmodel - Tahe Tobago Sit On Top dobbelt kajak

6.000,00DKK
7.500,00DKK
Du sparer: 1.500,00DKK
Lager: På lager

Stabil og sikker familiekajak til leg og motion.

BIC Tobago Sit On Top dobbelt kajak er den perfekte familiekajak, med plads til 3 personer og hvor der er lagt stor vægt på komfort og sikkerhed. De ergonomiske sæder og det veludviklede design giver masser af muligheder for sjov for hele familien.

Sports Sit-On-Top kajakkerne er fundamentet i BIC’s succes når det handler om Sit ’on Top kajakker. Med kombinationen af innovativt design, høj kvalitet og en høj stabilitet i for hold til fart, har disse kajakker skab BIC’s renommé for Sit On Top kajakker af højeste kvalitet. Designet er kompakt og kajakkerne har en utrolig flot finish. Det lette glid i vandet, den høje stabilitet og det at de er lette at håndtere på land, gør disse kajakker perfekte til familien og til sommerhuset.

Kajakken har tre sæder, hvor det midterste er udformet som et motorcykel sæde, hvilket giver et godt sæde til børn, men som også gør det muligt at ro kajakken for en person. I bagenden er der et solidt hjul og sammen med det kraftige håndtag i forenden, er kajakken lige til at trække over parkeringspladsen og ned til stranden. Den kan selvfølgelig også bæres af to personer. Der er indbygget fodstøtter og de ergonomiske sæder giver rigtig god sidekomfort, også hvis man ønsker at tage på en længere tur. Kajakken har også dæksliner, plads til oppakning på bagdækket og flaskeholdere.

Tobago SOT kajakken er med sit stabile design og lette glid i vandet, perfekt til familiens tur til stranden. Da den er let at transportere til vandet, er den også perfekt til sommerhuset. Ekstra udstyr til Tobago omfatter forskellige typer sæder og ryglæn, og knæstropper.

  • Længde: 395 cm.
  • Bredde: 80 cm.
  • Vægt: 32 kg.
  • Antal Personer: 2 voksen + 1 barn.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer