Gul Ballistic Tri-Laminate Spraytop dame rojakke - Sort

1.000,00DKK  m/Moms
1.500,00DKK  m/Moms
Du sparer: 500,00DKK

Lækker og ekstra åndbar rojakke til kvinder.

Lager: Kun få stk. tilbage

Jakken er lavet med Gul’s GCX3 3-lags materiale, som er både vandtæt og ekstra åndbart. Den har en tæt pasform og stor åndbarhed, hvilket gør den til en rigtig lækker jakke til hverdagsbrug og til længere ture.

Gul Ballistic Tri-Laminate rojakken har PU Coated lukninger ved håndleddene og halsen, og det gør jakken ekstra lækker at have på. Der er bred neoprenlukning om livet, hvilket giver en tættere lukning over sprayskirtet, og den lille lomme ved brystet giver mulighed for at have en lille snack lige ved hånden. Ballistic Tri-Laminate Ladies er en damerojakke designet til hårdt brug over længere tid.

  • GCX3 Tri-Laminate vandtæt og åndbart materiale.
  • Varmetapede syninger.
  • PU halslunkning og lukninger ved håndleddene.
  • Justerbart neopren om livet.
  • Halsåbning med udluftning og lynlås.
  • Lille lomme på brystet.
  • Farve: Sort.

Gul Watersports er specialister i beklædning til vandsport. De er blandt de mest innovative inden for funktionel beklædning til vandsport og har specialiseret sig i beklædning til de kolde, våde og blæsende nordeuropæisk forhold.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Specialised Latex er en af verdens førende producenter af latexmanchetter til vandsport. De startede i 1972 med at producere latexprodukter af naturgummi og er stadig ejet af den samme familie. Deres nøgleprodukter er handsker til industrielt brug og selvfølgelig deres Seamtite manchetter til dykkerdragter og vandsport.

Specialised Latex har ry for at producere manchetter af bedste kvalitet og for at yde en høj service og de leverer manchetter til hele verden, herunder ledende producenter af dykkerudstyr, tørdragter og til militære enheder med vand som speciale.