Aqua-Bound Manta Ray Carbon Posi-Lock 2-delt kulfiberpagaj

2.800,00DKK
Lager: Kun få stk. tilbage

Solid kulfiberpagaj med Posi-Lok deling

Manta Ray Carbon er en stivere udgave af Manta Ray Hybrid pagajen. Det er en stiv og solid pagaj til roeren med en højere rostil. Pagajen er fra Aqua-Bounds Carbon serie og den har Posi-Lok deling på midten. Det giver en 2-delt pagaj med mulighed for at indstille pagajens skivning.

Aqua-Bound Manta Ray Carbon Posi-Lok 2-delt pagaj har et lækkert og stift kulfiberskaft og bladene er lavet i kulfiberforstærket nylon. Det giver en lækker pagaj med god stivhed og kraftoverførsel. Pagajen deles let på midten med det simple Posi-Lok system, så den er nem at transportere.

Posi-Lok systemet fra Aqua-Bound er let og simpelt at bruge. De to knapper midt på pagajen aktiveres let med tommel- og pegefinger, og så kan pagajens skivning hurtigt indstilles til det ønskede, eller pagajen kan deles helt. Posi-Lok systemet er lavet helt uden metal, så der er intet der ruster eller korroderer.

  • Materiale skaft: Kulfiber.
  • Materiale blad: Kulfiberforstærket abX-II nylon.
  • Bladstørrelse: 18 x 46 cm, 671 cm2.
  • Skivning: Justerbar i 15 graders intervaller, Posi-Lok Ferrule system.
  • Vægt: 836 gr.
  • Længde: 205-225 cm.
  • Delbar, Aqua-Bound Posi-Lok system.

Aqua-Bound Paddles blev startet af Joe Matuska i 1991. Joe fik sin første kajak og pagaj som eksamensgave i 1973, og det lykkedes ham at ødelægge begge dele på sin første kajaktur. Da han kom hjem fra turen, gik han i gang med at reparere begge dele. Det næste han opdagede var, at han havde fået en ny hobby, at reparere pagajer og kajakker. Denne hobby førte til at Aqua-Bound blev startet som pagajproducent i 1991. I dag er Aqua-Bound især kendt for deres Ray pagajserie, som giver et stort udvalg af pagaj, fordelt på flere forskellige pagajtyper, materialer og delbare løsninger.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer