Robson Hook LokTite delbar fiskepagaj

1.600,00DKK
2.000,00DKK
Du sparer: 400,00DKK
Lager: På lager

Fiks fiskepagaj

Robson Hook er designet specielt til kajakfiskeri. Det er en robust pagaj med mellemstore blade, der giver god fremdrift selv i lidt større fiskekajakker. Pagajen er lavet i let og stærkt glasfiberforstærket nylon, hvilket gør pagajen utrolig holdbar. Bladene er lavet med Robsons dihidrale design, som giver et godt greb i vandet og smidige pagajtag. I det højre blad er der lavet et lille indhak, så pagajen kan bruges til at fange fiskelinen fra kajakken. Smart lille detalje.

Robson LokTite systemet giver mulighed for at variere pagajens skivning. Skivningen låses i en fast position, som ikke ændres, når pagajen skilles ad og samles igen. Skivningen kan let ændres, hvis forholdene kræver det.

Materiale skaft: Glasfiberforstærket nylon.
Materiale blad: Glasfiberforstærket nylon.
Bladstørrelse: 45 x 18 cm.
Skivning: Justerbar, LokTite system.
Vægt: 1050 gr.
Længde: 220-225 cm.
Delbar, Robson LokTite system.

Robson Paddles har sine rødder i de bayerske alper, hvor White Water og flodsejlads i kajak er en stor del af friluftslivet. Med den stigende interesse for havkajakker, er de fulgt med tiden, og er i dag blandt verdens førende indenfor pagajer til havkajakker.

Hos Robson har de en ud udpræget sans for detaljerne og med deres design og valg af moderne materialer, er de kendte for at flytte grænserne for udviklingen af pagajer. Med en Robson pagaj er du sikret en pagaj, som du vil være glad for i mange år.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: