TILBUD: Werner Little Dipper Carbon pagaj

2.500,00DKK  m/Moms
3.300,00DKK  m/Moms
Du sparer: 800,00DKK

TILBUDDET GÆLDER KUN I WEBSHOPPEN!

  • Standard diameter
Lager: Ikke på lager
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

TILBUDDET GÆLDER KUN I WEBSHOPPEN!

Werner Little Dipper Carbon pagajen er den lækre og lette pagaj til den mindre roer. Den er fra Werners Premium Performance serie, hvor styrke, holdbarhed og vægt er i fokus. Little Dipper Carbon er til den mindre roer der vil have en lettere og stivere pagaj.

Pagajen er lavet i kulfiber og den lavere vægt på pagajen, give den en meget lav svingvægt. Den har et ekstra smalt blad med Dihidral form, der kombineret med en lav rostil giver mindre træthed og en god balance i vandet. Pagajen er delbar med Werners Adjustable Ferrule System, hvilket gør det muligt at dele pagajen under transporten og at justere skivningen på pagajen i små intervaller. AFS delingen er så præcis at pagajen føles som en udelt pagaj, uden slør i samlingen.

Little Dipper Carbon er fra Werners Premium Performance serie, som er de stærkeste og mest slagfaste af Werner pagajerne. Disse pagajer har en god balance mellem styrke, holdbarhed og vægt. Pagajerne kan bære præg af at være brug til udstillining, med mindre ridser. Pagajerne har ikke været brugt.

  • Materiale skaft: Kulfiber.
  • Materiale blad: Kulfiber.
  • Skaft: Small eller Standard diameter, Straight Shaft.
  • Bladstørrelse: 15 x 48 cm, 550 cm2.
  • Skivning: Justerbar, Adjustable Ferrule System.
  • Vægt: 780 gr.
  • Delbar, Werner Adjustable Ferrule System.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Werner Paddles blev startet af Werner Furrer i 1963, hvor han lavede pagajer til sig selv, og senere til resten af familien og gode venner. Med stor passion for kajaksporten og med en innovativ tilgang til det at lave pagajer, er hvad der startet som en hjemmeproduktion, blevet til Werner Paddles.

Werner Paddles er i dag kendt for at producere nogle af de bedste pagajer i verden. Pagajerne blive den dag i dag, stadig håndlavet i USA, i Sultan WA.

Læs artiklen om Werner Paddles historie her.