TILBUD: Werner Shuna Carbon pagaj

2.500,00DKK  m/Moms
3.350,00DKK  m/Moms
Du sparer: 850,00DKK

Den ultimative carbon pagaj til den større roer med en høj rostil

Lager: Kun få stk. tilbage

Werner Shuna Carbon pagajen er til roeren som har et mere kraftfuldt tag i vandet og som vil have en stiv og let pagaj. Den er lavet med udgangspunkt i den klassiske Camano pagaj, men med et kortere og bredere blad, så den passer bedre til en roer med en høj rostil og et kraftfuldt tag. Vælges Shuna Carbon i en kortere længde, så er det også en fremragende pagaj til ”costal play”.

Pagajen er med et mellemstort blad og med Dihidral form, der kombineret med en højere rostil giver en god balance i vandet. Pagajen er delbar med Werners Adjustable Ferrule System, der gør det muligt at dele pagajen under transporten og gør at pagajens skivning kan justeres i små intervaller. AFS delingen er så præcis at pagajen føles som en udelt pagaj, uden slør i samlingen.

Shuna Carbon er lavet i Werners Premium Performance serie, som er de stærkeste og mest slagfaste af Werner pagajerne. Samtidig har de en god balance mellem styrke, holdbarhed og vægt.

  • Materiale skaft: Kulfiber.
  • Materiale blad: Kulfiber.
  • Skaft: Standard diameter, Straight Shaft.
  • Bladstørrelse: 18,25 x 46 cm, 615 cm2.
  • Skivning: Justerbar, Adjustable Ferrule System.
  • Vægt: 758 gr.
  • Længde: 205 cm.
  • Delbar, Werner Adjustable Ferrule System.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Werner Paddles blev startet af Werner Furrer i 1963, hvor han lavede pagajer til sig selv, og senere til resten af familien og gode venner. Med stor passion for kajaksporten og med en innovativ tilgang til det at lave pagajer, er hvad der startet som en hjemmeproduktion, blevet til Werner Paddles.

Werner Paddles er i dag kendt for at producere nogle af de bedste pagajer i verden. Pagajerne blive den dag i dag, stadig håndlavet i USA, i Sultan WA.

Læs artiklen om Werner Paddles historie her.