Astral Bella dame kajakvest - Grå

975,00DKK  m/Moms
( 780,00DKK  u/Moms )
1.350,00DKK  m/Moms
Du sparer: 375,00DKK

Den bedst designede vest til kvinder - overhovedet!

Lager: Kun få stk. tilbage

Bella vesten fra Astral Designs er en af de bedste veste skabt til kvinder. Den er ikke bare tilpasset til kvinders anatomi, den er designet specifikt til kvinder, af kvinder og testet af kvinder.

Astral Bella damevest er lavet med miljøvenligt og PVC-frit GAIA skum. Designet på Bella vesten er optimeret til den kvindelige krop, med indbygget justerbar sports-BH funktion og en pasform der tager højde for de kvindelige former. Vesten er med en indvendigt rygbånd og et frontparti som kan bevæge sig uafhængigt af overdelen. Denne konstruktion giver optimal pasform og uovertruffen bevægelsesfrihed. Der er en rummelig lomme på fronten og flere justeringspunkter i siderne og over skuldrene.

Bella, eller ”smuk”, er en af de bedst designede kajakveste til kvinder der findes. Kvindelig pasform og et feminint design.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Hos Astral Designs er de dybt engageret i at skabe de bedste veste til vandsport og det skal ske på en måde hvor miljøet bliver belastet mindst muligt. Astral Designs har været førende i udviklingen af PVC frit skum til svømmeveste og de har en historie der er unik, i en friluftsbranche som mere og mere bliver styret er store selskaber.

De er dedikeret til en bæredygtig forretning, og de lover, altid at sætte naturen først!

Mål overkroppen på det sted med den største omkreds, og aflæs størrelsen i skemaet.