Hydraulics Race Pro kajakvest

1.600,00DKK  m/Moms
2.200,00DKK  m/Moms
Du sparer: 600,00DKK

Lækker vest skabt til adentureraceren.

Lager: Kun få stk. tilbage

Hydraulics er et lille firma der blev startet hjemme i dagligstuen hos Dave og Clare på den New Zealandske vestkyst. De har stor fokus på de gode detaljer og kan snakke i timevis om hvor gode deres veste er, men i sidste ende handler det om hvordan de sidder på kroppen. Så prøv dem!

Hydraulics Race Pro er en vest skabt til adventure race. Det integrerede drikkesystem har plads til 2,5 liter højoctan energidrik og sikre dermed høj ydeevne i flere timer på vandet. Slangen fra drikkesystemet kan monteres så det sidder lige ved munden, så der kan drikkes uden at hænderne fjernes fra pagajen – Smart lille detaljer, hvis man er midt i et race!

Vesten åbnes i siden og trækkes over hovedet, hvilket giver en super tæt pasform og en god bevægelighed. Lavet i lækkert 400D Cordura og med reflekser langs flere af syningerne. SystemX justeringen på ryggen sikre at vesten bliver siddende korrekt, selv med 2,5 liter energidrik i ryggen. Der er fløjte, knivlomme,  to store lommer på fronten til energibarer og snacks – og til masser af det, og en lomme til en ekstra drikkeflaske. På ryggen er der fæstepunkt til strobelys.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: