Bending Branches BB Special Bent Shaft kanopaddel

1.700,00DKK
Lager: Kun få stk. tilbage

Kanopaddel med bøjet skaft og fremragende fremdrift i vandet.

Bending Branches BB Special Bent Shaft kanopaddel er en superlækker træpaddel med bøjet skaft. Det lille knæk i skaftet, der hvor bladet starter, giver en paddel med mere effektive tag og giver mulighed for længere ture med mindre træthed. Ulempen kan være, at denne type padler er mere krævende at styre med og tager lidt tid at vende sig til. Det er en effektiv paddel til dem der bruger mange timer i kanoen og som ønsker effektive tag i vandet.

BB Special padlen er lavet med blad i laminat af Basswood, Maple og Red Alder og skaftet er i laminat af Basswood, hvilket giver en paddel med stor stivhed og masser af kraftoverførsel. Padlen har kantforstrækning med Rockguard, som går et stykke op ad siderne på padlens blad.

  • Materiale, blad: 7-lags laminat af Basswood-lindetræ, Maple-ahorn og Red Alder-eltræ.
  • Bladstørrelse: 20,6 x 48,3 cm.
  • Kantforstærkning: Delvis Rockguard.
  • Materiale, skaft: 18 -lags lamineret Basswood-lindetræ.
  • Skaftfacon: 11 grader Bent Shaft.
  • Ultimate Classic Palm Grip håndtag.
  • Længder: 48”/123, 50”/ 127, 52”/132, 54”/137, eller 56”/142 cm.
  • Vægt, paddel 54”: 624 gr, +/- 10 %.
  • Håndlavet i Osceola, Wisconsin, US.

Find den rigtige længde af din nye Bending Branches kanopaddel her. Selvom valg af længden på en kanopaddel kan være lidt af en smagssag, så er her et godt udgangspunkt, som passer i det fleste tilfælde.

Mål længden af torsoen. Dette gøres ved at sidde ret op på en stol uden at falde sammen i ryggen. Mål afstanden fra overfladen af sædet mellem benene og op til næsetippen. Dette centimetermål aflæses i nedenstående skema, og her findes den rigtige længde på padlen.

En lidt hurtigere måde at måle længden på er at sidde med padlens greb mellem benene og måle, hvor padlens skulder, der hvor skaftet møder bladet, når til på overkroppen af dig. En paddel med lige skaft skal gå til panden, og en paddel med bøjet skaft skal gå til næsetippen.

Den perfekte længde vil medføre, at padlens blad er fuldt dækket midt i paddeltaget, mens det øverste greb er ud for næsen. Ligger målet mellem 2 længder, så er den generelle regel, at den korteste paddel, der gør det muligt, at nå vandet er den bedste.  

Med udgangspunkt i Osceola, Wisconsin US, har Bending Branches specialiseret sig i at lave kanopadler og pagajer af træ. Træ som bliver dyrket lokalt. Efter overtagelsen af AquaBound Paddles, har de også et stigende udvalg af pagajer i glasfiber, kulfiber, aluminium og nylon.

”Bending Branches - We are here for you, every stroke of the way!”

 

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer