Bending Branches Beavertail kanopaddel

1.500,00DKK
Lager: Kun få stk. tilbage

Elegant og klassisk træpaddel til de lange ture.

Bending Branches Beaver Tail kanopaddel er en klassisk og elegant kanopaddel med fremragende egenskaber i vandet. Det lange og slanke blad gør den velegnet til brug på søer og åer, hvor der er masser af vand under kanoen, i modsætning til white water og foss sejllads, hvor der ligger mange sten lige under overfladen.

Beaver Tail har et længere og mere traditionelt formet blad, som giver bedre mulighed for at lave fejetag i kanoen og som giver et lækkert glid i vandet. Skaftet er ovalt og Freestyle Grip håndtaget giver den ønskede alsidighed og den fortjente komfort på de længere ture.

  • Materiale, blad: 5-lags laminat af Basswood-lindtræ og Red Alder-eltræ.
  • Bladstørrelse: 17,1 x 63,5 cm.
  • Kantforstærkning: Delvis Rockguard.
  • Materiale, skaft: Massivt Basswood-lindetræ.
  • Skaftfacon: Lige.
  • Freestyle Palm Grip håndtag.
  • Længder: 54”/137, 57”/145, 60”/152 eller 63”/160 cm.
  • Vægt, paddel 54”: 624 gr, +/- 10 %.
  • Håndlavet i Osceola, Wisconsin, US.

Find den rigtige længde af din nye Bending Branches kanopaddel her. Selvom valg af længden på en kanopaddel kan være lidt af en smagssag, så er her et godt udgangspunkt, som passer i det fleste tilfælde.

Mål længden af torsoen. Dette gøres ved at sidde ret op på en stol uden at falde sammen i ryggen. Mål afstanden fra overfladen af sædet mellem benene og op til næsetippen. Dette centimetermål aflæses i nedenstående skema, og her findes den rigtige længde på padlen.

En lidt hurtigere måde at måle længden på er at sidde med padlens greb mellem benene og måle, hvor padlens skulder, der hvor skaftet møder bladet, når til på overkroppen af dig. En paddel med lige skaft skal gå til panden, og en paddel med bøjet skaft skal gå til næsetippen.

Den perfekte længde vil medføre, at padlens blad er fuldt dækket midt i paddeltaget, mens det øverste greb er ud for næsen. Ligger målet mellem 2 længder, så er den generelle regel, at den korteste paddel, der gør det muligt, at nå vandet er den bedste.  

 

Med udgangspunkt i Osceola, Wisconsin US, har Bending Branches specialiseret sig i at lave kanopadler og pagajer af træ. Træ som bliver dyrket lokalt. Efter overtagelsen af AquaBound Paddles, har de også et stigende udvalg af pagajer i glasfiber, kulfiber, aluminium og nylon.

”Bending Branches - We are here for you, every stroke of the way!”

 

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer