Bending Branches Expedition Plus kanopaddel

2.400,00DKK
Lager: Kun få stk. tilbage

Lækker kanopaddel til den krævende turpadler.

Bending Branches Expedition Plus kanopaddel er til den seriøse turpadler, som ønsker maksimal kontrol og masser af fremdrift, uanset om det er i en tandem- eller solokano. Den ekstra stærke laminatopbygning, gør Expedition Plus velegnet til krævende forhold og til lange ture ud i vildnisset.

Expedition Plus er lavet med et multi-laminat blad af Basswood og Red Alder træ, og skaftet er lavet i 18 lags lamineret Basswood. Det giver en helt ekstremt holdbar paddel med kontant og direkte kraftoverførsel. Det klassiske T-Grip håndtag giver hurtig og præcis styring og er særdeles komfortabelt når der padles mange kilometer, dag efter dag. Bladet har fuld Rockguard kantforstærkning, som dækker hele bladets kant og går 15 cm op ad skaftet på hver side. Bladet er ekstra forstærket med en beklædning i glasfiber, så slag og slid ikke påvirker træet.

  • Materiale, blad: Multi-laminat af Basswood-lindetræ, Roasted Basswood-brændt lindetræ og Red Alder-eltræ.
  • Bladstørrelse: 20,8 x 48,3 cm.
  • Bladforstrækning: 113 gr. glasfiber beklædning.
  • Kantforstærkning: Fuld Rockguard.
  • Materiale, skaft: 18-lags lamineret Basswood-lindetræ.
  • Skaftfacon: Lige.
  • Ultimate T-Grip håndtag.
  • Længder: 52”/132, 54”/137, 56”/142, 58”/147 eller 60”/152 cm.
  • Vægt, paddel 54”: 680 gr, +/- 10 %.
  • Håndlavet i Osceola, Wisconsin, US.

Find den rigtige længde af din nye Bending Branches kanopaddel her. Selvom valg af længden på en kanopaddel kan være lidt af en smagssag, så er her et godt udgangspunkt, som passer i det fleste tilfælde.

Mål længden af torsoen. Dette gøres ved at sidde ret op på en stol uden at falde sammen i ryggen. Mål afstanden fra overfladen af sædet mellem benene og op til næsetippen. Dette centimetermål aflæses i nedenstående skema, og her findes den rigtige længde på padlen.

En lidt hurtigere måde at måle længden på er at sidde med padlens greb mellem benene og måle, hvor padlens skulder, der hvor skaftet møder bladet, når til på overkroppen af dig. En paddel med lige skaft skal gå til panden, og en paddel med bøjet skaft skal gå til næsetippen.

Den perfekte længde vil medføre, at padlens blad er fuldt dækket midt i paddeltaget, mens det øverste greb er ud for næsen. Ligger målet mellem 2 længder, så er den generelle regel, at den korteste paddel, der gør det muligt, at nå vandet er den bedste.  

Med udgangspunkt i Osceola, Wisconsin US, har Bending Branches specialiseret sig i at lave kanopadler og pagajer af træ. Træ som bliver dyrket lokalt. Efter overtagelsen af AquaBound Paddles, har de også et stigende udvalg af pagajer i glasfiber, kulfiber, aluminium og nylon.

”Bending Branches - We are here for you, every stroke of the way!”

 

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer