Bending Branches Loon kanopaddel

1.250,00DKK
Lager: Kun få stk. tilbage

Flot kanopaddel i træ med rene linjer.

Bending Branches Loon kanopaddel er en træ paddel med rene og simple linjer. Det er en fremragende letvægts paddel til kano og den har et komfortabelt greb. Loon er et godt valg til begynderen i kanoverden, som vil have en flot og solid paddel til kano.

Loon kanopadlen er lavet med 5-lags lamineret blad af Maple og Basswood og skaftet er i massivt Basswood. Det giver en paddel med god balance mellem håndtering, styrke og pris. Håndtaget giver god kontrol med padlen i vandet og det ovale skaft giver et godt og komfortabelt greb på de længere dagsture. Kanten er beskyttet med i bunden med Bending Branches Rockguard kantforstærkning.

  • Materiale, blad: 5-lags laminat af Basswood-lindetræ og Maple-ahorn.
  • Bladstørrelse: 17,0 x 48,3 cm.
  • Kantforstærkning: Delvis Rockguard.
  • Materiale, skaft: Massivt Basswood-lindetræ.
  • Skaftfacon: Lige.
  • Classic Palm Grip håndtag.
  • Længder: 51”/130, 54/137, 57”/145 60”/152 eller 63”/160, cm.
  • Vægt, paddel 54”: 567 gr, +/- 10 %.
  • Håndlavet i Osceola, Wisconsin, US.

Find den rigtige længde af din nye Bending Branches kanopaddel her. Selvom valg af længden på en kanopaddel kan være lidt af en smagssag, så er her et godt udgangspunkt, som passer i det fleste tilfælde.

Mål længden af torsoen. Dette gøres ved at sidde ret op på en stol uden at falde sammen i ryggen. Mål afstanden fra overfladen af sædet mellem benene og op til næsetippen. Dette centimetermål aflæses i nedenstående skema, og her findes den rigtige længde på padlen.

En lidt hurtigere måde at måle længden på er at sidde med padlens greb mellem benene og måle, hvor padlens skulder, der hvor skaftet møder bladet, når til på overkroppen af dig. En paddel med lige skaft skal gå til panden, og en paddel med bøjet skaft skal gå til næsetippen.

Den perfekte længde vil medføre, at padlens blad er fuldt dækket midt i paddeltaget, mens det øverste greb er ud for næsen. Ligger målet mellem 2 længder, så er den generelle regel, at den korteste paddel, der gør det muligt, at nå vandet er den bedste.  

Med udgangspunkt i Osceola, Wisconsin US, har Bending Branches specialiseret sig i at lave kanopadler og pagajer af træ. Træ som bliver dyrket lokalt. Efter overtagelsen af AquaBound Paddles, har de også et stigende udvalg af pagajer i glasfiber, kulfiber, aluminium og nylon.

”Bending Branches - We are here for you, every stroke of the way!”

 

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer