Bending Branches Traveller kanopaddel

1.400,00DKK
Lager: Kun få stk. tilbage

Flot og elegant træpaddel med lækker håndtering.

Bending Branches Traveller kanopaddel er en træpaddel med perfekt blanding mellem skønhed og funktion. Det er en paddel til kanobrug, som er særdeles velegnet til brug på fladt vand, det vil sige søer, åer og fjorde.

Traveller padlen er lavet i et laminat af Basswood og Red Alder, som give den flotte kontrast mellem lyst og mørkt træ. Kanten af bladet er beskyttet med Bending Branches Rockguard, som øger holdbarheden på padlens kant. Håndtaget og skaftets facon giver en kanopaddel der er perfekt til lange ture i kanoen.

  • Materiale, blad: 5-lags laminat af Basswood-lindetræ og Red Alder-eltræ.
  • Bladstørrelse: 17,0 x 48,3 cm.
  • Kantforstærkning: Delvis Rockguard.
  • Materiale, skaft: Massivt Basswood-lindetræ.
  • Skaftfacon: Lige.
  • Freestyle Palm Grip håndtag.
  • Længder: 51”/130, 54/137, 57”/145 eller 60”/152, cm.
  • Vægt, paddel 54”: 567 gr, +/- 10 %.
  • Håndlavet i Osceola, Wisconsin, US.

Find den rigtige længde af din nye Bending Branches kanopaddel her. Selvom valg af længden på en kanopaddel kan være lidt af en smagssag, så er her et godt udgangspunkt, som passer i det fleste tilfælde.

Mål længden af torsoen. Dette gøres ved at sidde ret op på en stol uden at falde sammen i ryggen. Mål afstanden fra overfladen af sædet mellem benene og op til næsetippen. Dette centimetermål aflæses i nedenstående skema, og her findes den rigtige længde på padlen.

En lidt hurtigere måde at måle længden på er at sidde med padlens greb mellem benene og måle, hvor padlens skulder, der hvor skaftet møder bladet, når til på overkroppen af dig. En paddel med lige skaft skal gå til panden, og en paddel med bøjet skaft skal gå til næsetippen.

Den perfekte længde vil medføre, at padlens blad er fuldt dækket midt i paddeltaget, mens det øverste greb er ud for næsen. Ligger målet mellem 2 længder, så er den generelle regel, at den korteste paddel, der gør det muligt, at nå vandet er den bedste.  

Med udgangspunkt i Osceola, Wisconsin US, har Bending Branches specialiseret sig i at lave kanopadler og pagajer af træ. Træ som bliver dyrket lokalt. Efter overtagelsen af AquaBound Paddles, har de også et stigende udvalg af pagajer i glasfiber, kulfiber, aluminium og nylon.

”Bending Branches - We are here for you, every stroke of the way!”

 

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer