Bending Branches Twig junior kanopaddel

950,00DKK
Lager: Kun få stk. tilbage

Lækker træ paddel til de mindste i kanoen.

Bending Branches Twig junior kanopaddel er en flot og let træpaddel til de mindre kanoentusiaster. Skal de unge have en god oplevelse på vandet, så er rigtigt udstyr med til at øge chancen for succes. Bladets størrelse, skaftets omkreds og padlens længde er tilpasset juniorerne, så det letter arbejdet i kanoen.

Twig padlen er lavet med lamineret Basswood i bladet og solidt Basswood i skaftet. Det giver en paddel med god balance mellem styrke og lethed. Bladet har en Rockguard forstærkning på den nederste kant, så den kan modstå slag mod sten og rødder.

  • Materiale, blad: Lamineret Basswood-lindetræ.
  • Bladstørrelse: 14,0 x 40,6 cm.
  • Kantforstærkning: Delvis Rockguard.
  • Materiale, skaft: Massivt Basswood-lindetræ.
  • Skaftfacon: Lige.
  • Kid’s T-Grip håndtag.
  • Længde: 42”/107 cm.
  • Vægt, paddel 42”: 397 gr, +/- 10 %.
  • Håndlavet i Osceola, Wisconsin, US.

Find den rigtige længde af din nye Bending Branches kanopaddel her. Selvom valg af længden på en kanopaddel kan være lidt af en smagssag, så er her et godt udgangspunkt, som passer i det fleste tilfælde.

Mål længden af torsoen. Dette gøres ved at sidde ret op på en stol uden at falde sammen i ryggen. Mål afstanden fra overfladen af sædet mellem benene og op til næsetippen. Dette centimetermål aflæses i nedenstående skema, og her findes den rigtige længde på padlen.

En lidt hurtigere måde at måle længden på er at sidde med padlens greb mellem benene og måle, hvor padlens skulder, der hvor skaftet møder bladet, når til på overkroppen af dig. En paddel med lige skaft skal gå til panden, og en paddel med bøjet skaft skal gå til næsetippen.

Den perfekte længde vil medføre, at padlens blad er fuldt dækket midt i paddeltaget, mens det øverste greb er ud for næsen. Ligger målet mellem 2 længder, så er den generelle regel, at den korteste paddel, der gør det muligt, at nå vandet er den bedste.  

Med udgangspunkt i Osceola, Wisconsin US, har Bending Branches specialiseret sig i at lave kanopadler og pagajer af træ. Træ som bliver dyrket lokalt. Efter overtagelsen af AquaBound Paddles, har de også et stigende udvalg af pagajer i glasfiber, kulfiber, aluminium og nylon.

”Bending Branches - We are here for you, every stroke of the way!”

 

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer