Grey Owl Beavertail kanopaddel

1.050,00DKK
Lager: Kun få stk. tilbage

Ultra traditionel kanopaddel

Nok den mest ikoniske af alle kanopadler. Beavertail er en kanopaddel traditionelt design, som giver et let og roligt træk i vandet, hvilket gør det en fornøjelse at padle store afstande, uanset om det er i en tandem eller solokano.

Kanopadlerne i Grey Owls Traditionel serie, kendes ved de lange og slanke blade. De er ofte skåret ud af et stykke træ, hvor træsorter som cedertræ og basswood bliver valgt for deres lave vægt, mens ask, kirsebær og ahorn bliver valgt for deres styrke og holdbarhed. Kirsebær er særligt foretrukket, på grund af dets naturlige evne til at modstå råd og vridninger, samtidig med at det er er relativt let træsort. De traditionelle padler er måske ikke dem der er lettest at bruge på steder med lavt vand, det vil sige under 30 cm vanddybde, men man kan lære at klare sig med et solidt fejetag. Selvom disse padler kan være udfordrende på lavt vand, så giver disse padler en fantastisk glæde og følelse, når man cruiser på en åben sø, hvor der er masser af vand under kanoen. Bladets bredde er mere end tilstrækkeligt til at styre med, så man kan med tryghed vælge en kanopaddel fra Grey Owls Traditionel serie.

Grey Owl Beavertail kanopaddel er en moderne fortolkning af denne ikoniske paddel, som bør indgå i en hver kanoentusiast arsenal af padler, evt. sammen med en

  • Grey Owl Pathfinder kanopaddel.
  • Greb: 3-lags lamineret ask, pæreformet.
  • Skaft: Massivt ask, ovalt 29 x 27 mm
  • Blad: 3-lags laminat af ask, cambered form.
  • Wraparound Epoxy casting.
  • Finish: High Gloss PU med UV blokering.
  • Blad størrelse: 66 x 17 cm, 710 cm2 ved 60”.
  • Længder: 54”/137 cm, 57”/145 cm, 60”/152 cm eller 63”/160 cm.
  • Vægt: 765 gr. ved 60”.
  • Serie: Traditional.

Når du skal finde den rigtige længde på din Grey Owl kanopaddel, så er det skaftets længde der er afgørende for det rette valg, og ikke padlens samlede længde. Derfor kan der også være forskel på hvilken længde du skal have, afhængig af hvilken model du vælger.

Længden af skaftet skal være fra skulderen og til vandlinjen, når man sidder i kanoen. Skaftet er defineret som det stykke der starter ved bladets skulder og til toppen af grebet.

Du finder skaftlængden ved at sætte dig på en stol med et hårdt sæde. Sid med ret ryg og mål afstanden fra sædets overflade til spidsen af hagen. Du lægger ekstra 15 cm til denne måling, for at tage højde for afstanden fra kanoens se til vandlinjen. Aflæs dette ”sædemål” i skemaet og find den rette længde Grey Owl paddel. En afvigelse på 3-6 cm har ikke den store betydning i praksis, så vælg den længde der kommer tættest på.

Eksempel:
Du måler en afstand på 65 cm, lægger 15 cm til og får dermed et ”sædemål” på 80 cm. Det giver en paddellængde på 57" for en Grey Owl Beavertail kanopaddel.

Grey Owl er blandet ”de gamle ugler” i kanobranchen, med mere end 40 års erfaring i produktion af kanopadler i træ. Deres mange års erfaring har givet dem stor kendskab til de enkelte træsorters fordele – og begrænsninger.

Med en kanopaddel fra Gry Owl vil du opleve at kombinationen af design, kvalitet og elegance, som vil overgå alle dine forventninger.

All paddles are handmade in Canada.

 

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer