Grey Owl Scout kanopaddel

800,00DKK
Lager: Kun få stk. tilbage

Klassisk kanopaddel i lakeret træ

Grey Owl Scout er klassisk kanopaddel til begynderen. Den er lavet i 3-lags lamineret træ og med en lakeret overfalde. Det giver en solid paddel, der er god til både familiebrug og til udlejning.

Grey Owls Recrational padler, er karakteriseret ved kortere og bredere blade, i forhold til padlerne i deres Traditional serie. Disse padler bliver lavet i laminater af forskellige træsorter, både af praktiske og æstetiske årsager. Træsorter i forskellige farver, giver padlerne er mere levende visuelt udtryk, mens træsorternes forskellige egenskaber, giver padlerne deres brugsmæssige karakteristika. De hårde og stærke træsorter, som også er tungere, bruges på ydersiden af skaftet og i de yderste sektioner af bladet. De lette og lidt svagere træsorter, bruges ofte i kernen, og hvor bladet er tykkest. Kombinationen af de forskellige træsorter, giver padler med god kombination mellem vægt og styrke, og padler med et stivere flex, hvilket gør at disse padler har et mere effektivt tag i vandet, i forhold til padlerne i Grey Owls Traditional serie.

  • Greb: 3-lags lamineret basswood, pæreformet.
  • Skaft: Massivt basswood, ovalt 30x29 mm.
  • Blad: 3-lags laminat, basswood, cambered form.
  • Epoxy casting.
  • Finish: High Gloss PU med UV blokering.
  • Blad størrelse: 56 x 18 cm, 742 cm2 på alle længder.
  • Længder: 54”/137 cm, 57”/145 cm, 60”/152 cm eller 63”/160 cm.
  • Vægt: 567 gr. ved 57”.
  • Serie: Recreational.

Når du skal finde den rigtige længde på din Grey Owl kanopaddel, så er det skaftets længde der er afgørende for det rette valg, og ikke padlens samlede længde. Derfor kan der også være forskel på hvilken længde du skal have, afhængig af hvilken model du vælger.

Længden af skaftet skal være fra skulderen og til vandlinjen, når man sidder i kanoen. Skaftet er defineret som det stykke der starter ved bladets skulder og til toppen af grebet.

Du finder skaftlængden ved at sætte dig på en stol med et hårdt sæde. Sid med ret ryg og mål afstanden fra sædets overflade til spidsen af hagen. Du lægger ekstra 15 cm til denne måling, for at tage højde for afstanden fra kanoens se til vandlinjen. Aflæs dette ”sædemål” i skemaet og find den rette længde Grey Owl paddel. En afvigelse på 3-6 cm har ikke den store betydning i praksis, så vælg den længde der kommer tættest på.

Eksempel:
Du måler en afstand på 65 cm, lægger 15 cm til og får dermed et ”sædemål” på 80 cm. Det giver en paddellængde på 54" for en Grey Owl Scout kanopaddel.

Grey Owl er blandet ”de gamle ugler” i kanobranchen, med mere end 40 års erfaring i produktion af kanopadler i træ. Deres mange års erfaring har givet dem stor kendskab til de enkelte træsorters fordele – og begrænsninger.

Med en kanopaddel fra Gry Owl vil du opleve at kombinationen af design, kvalitet og elegance, som vil overgå alle dine forventninger.

All paddles are handmade in Canada.

 

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer