Kokatat Passage Gore-Tex SwitchZip Mens Anorak rojakke - ElectricBlue/Grey

6.350,00DKK
Lager: Kun få stk. tilbage

Utrolig fleksibel turanorak med den fleksible SwitchZip teknologi.

Passage SwitchZip Anorakken er den mest fleksible turjakke til kajakbrug! Den er lavet i ekstra åndbart og slidstærkt 3-lags Gore-Tex og i et nytænkt design, som giver højere funktionalitet og øget komfort. Dette især takket være SwitchZip teknologien som giver jakken ekstra mange muligheder for anvendelse.

SwitchZip teknologien som bruges af Kokatat i flere af deres top tørdragter, gør det muligt at øge fleksibiliteten, sådan at en tørdragt kan kombineres med flere forskellige overdele. Passage SwitchZip jakken kan bruges sammen med Radius, Idol eller Surge tørdragterne. Eller den kan bruges selvstændigt, som den lækre og kompromisløse tur anorak den er.

Kokatat Passage Gore-Tex SwitchZip Anorak kajakjakke er med alle de funktionelle detaljer der kræves i en touring jakke til brug under selv de mest krævende forhold. Den rummelige hætte kan justeres så den sidder perfekt til hovedet, så der er optimalt udsyn og så kan den rulles sammen i kraven, eller afmonteres helt, hvis det skulle ønskes. Det brede neoprenstykke om livet, har dobbelt lukning og giver en tæt og komfortable lukning over sprayskirtet. Den høje stormkrave er med asymmetrisk lynlås, så den ikke kommer til at sidde og kradse i ansigtet og kraven har blødt fleecefor. Ved håndleddene er der tætte latexmanchetter, med beskyttende overmanchetter i neopren.

 • Lavet i 3-lags Gore-Tex.
 • SwitchZip teknologi.
 • Vandtæt og åndbar.
 • Fuldt tapede og vandtætte syninger.
 • Competition Cut pasform.
 • Latex håndledsmanchetter med justerbare Lycra overmanchetter.
 • PU belagt og justerbar Lycra manchet i halsen.
 • Høj stormkrave med asymmetrisk lynlås og fleecefor.
 • Multifunktionel stormhætte som kan afmonteres eller rulles ind i kraven.
 • Neoprenlukning om livet med ”Hook & Loop”.
 • Lomme på begge ærmer til småting.
 • Reflekser på hætte og ærmer.

Kokatat har lavet kajakudstyr af højeste kvalitet siden 1971 og lægger stor vægt på de miljømæssige konsekvenser af deres produktion. Over 90 % af deres produktion foregår på deres fabrik i Arcata, Californien.

Kajakbeklædning udsættes for stort slid og vejrets påvirkning. Det skal beskytte os som kajakroere når vi er på vandet, uanset forholdene. Derfor er det også vigtigt, at det fungerer efter hensigten, det skal holde os tørre og komfortable. Vedligeholdes kajakbeklædningen ikke ordentligt, så kan den åndbare beklædning ikke ånde, den vandtætte beklædning slides hurtigt, og det isolerende lag mister sine fugttransporterende evner.
For at fungere optimalt så skal kajakbeklædning vedligeholdes og opbevares korrekt. Vaskes og vedligeholdes kajakbeklædning korrekt, så holder det længere og yder bedre, når det bruges. Kajakbeklædning må aldrig opbevares i lufttætte beholdere.

Beklædning i vandtætte og åndbare materialer
Vandtæt beklædning, så som rojakker, overtræksbukser og tørdragter, kræver korrekt behandling, for at det skal virke optimalt. Beklædning, der er snavset og uplejet, vil have en nedsat funktion og væsentligt forkortet levetid.
Snavs og fedt sætter sig i membranen på de åndbare tekstiler, så åndbarheden nedsættes. Holdes det rent, vil åndbarheden være effektiv. Desuden kan snavs opløse den lim, der holder den vandtætte tape på syningerne. Løsner denne tape sig, er syningerne ikke længere vandtætte.
Ydersiden af vandtætte tekstiler er imprægneret, så vandet ikke trænger ind i stoffet. Vaskes beklædningen ikke jævnligt, så vil snavs og fedt opløse denne imprægnering. Når imprægneringen slides trænger vand ind i stoffet, og dermed nedsættes åndbarheden væsentligt.
Vandtæt beklædning skal vaskes med korrekt vaskemiddel. Bruges almindeligt vaskemiddel, efterlades der sæberester i stoffet, og den udvendige imprægnering vaskes af. Har kajaktøjet været i saltvand, bør det skylles grundigt i ferskvand.
Til vask af vandtæt beklædning anbefaler vi Nikwax Tech Wash, og til genimprægnering anbefaler vi Nikwax TX-Direct. Følg altid vaskeanvisningen på produktet.

Beklædning i neopren
Neopren er lavet med masser af små luftbobler, som desværre er perfekte til at holde på snavs og bakterier. Derfor skal neoprenbeklædning vaskes med et vaskemiddel, der renser i dybden, og som ikke efterlade sæberester.
Beklædning i neopren bør skylles grundigt i ferskvand efter at have været i saltvand. Dette er for at skylle saltet ud af neoprenen, da det holder på fugten og forhindrer beklædningen i at tørre.
Neoprenbeklædning anbefaler vi at vaske med McNett Wet&Drysuit Shampoo.
Er der lugtgener i f.eks. neoprenfodtøj, så kan det behandles med MiraZyme.

Beklædning i uld
Uld er et naturligt materiale, og vaskes det med traditionelle vaskemidler, der indeholder enzymer, nedbrydes uldens naturlige egenskaber. Dermed nedsættes uldens naturlige antibakterielle funktion.
Beklædning lavet af uld anbefaler vi vasket med Nikwax Wool Wash.

Beklædning i fleece og svedtransporterende materialer
Svedtransporterende beklædning skal vaskes for at virke bedst muligt. Bruges almindeligt vaskemiddel efterlades der sæberester i materialet, hvilket gør, at den fugttransporterende egenskab nedsættes. Vaskes det rigtigt, fjernes bakterier og lugt mere effektivt, og der efterlades ingen sæberester. Er det vasket korrekt, holder det sin fugttransporterende egenskaber bedst muligt, og det minimerer statisk elektricitet.
Teknisk beklædning af kunststof anbefaler vi vasket med Nikwax Base Wash.

Lynlåse
Lynlåse på tørdragter og anden vandtæt beklædning skal renses og smøres for at holde tæt og for at virke bedst muligt.
Vi anbefaler at man rengører meget beskidte lynlåse med McNett ZipCare. Til daglig pleje anbefaler vi at plastik og nylonlynlåse smøres med McNett Zip Tech, og metallynlåse smøres med McNett Max Wax.

Manchetter
Manchetterne på jakker og tørdragter skal plejes for at holde tæt. De skal skylles rene for slat og sand med ferskvand og tørres af med en klud. Latexmanchetter skal behandles med McNett UV Tech for at holde dem smidige og tætte. Dette gælder også indersiden af neoprenmanchetter med GlideSkin. Til dagligt anbefaler vi at man giver manchetterne McNett talkum, det tager fugten og gør det nemmere at få hænder og hoved gennem manchetterne.
Pas på med skarpe genstande så som ure, ringe, øreringe og negle, da de let laver revner og huller i manchetterne.

Pakninger
I nogle tørdragter, så som Kokatat’s SwitchZip to-delte tørdragter, er der en lille pakning i lynlåslukningen. Denne pakning skal plejes med McNett Seal Saver for at holde sig smidig og tæt. Seal Saver kan også bruges til pakninger i telefon- og elektroniketuier.

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer