Hos KajakHuset værdsætter vi grundig vejledning meget højt. Uanset om du er ny i kajakkens verden og skal have din første kajak, eller om du har mange års erfaring og søger din anden eller tredje kajak. Vi tager os altid god tid når du kommer i butikken og der er altid mulighed for at prøve kajakken inden den købes. Men en gang imellem, kan udvalget være så stort og mulighederne så mange, at du gerne vil prøve flere kajakker lige efter hinanden. Det giver vi mulighed for på vores unikke Kajak Demodage. Her tager vi (næsten) alle vores kajakker med til stranden, så du har mulighed på at prøve mange forskellige kajakker før du køber din nye kajak.

Er du ny i kajakverden og har behov for at prøve om det at sejle kajak er noget for dig, så anbefaler vi at du deltager i et af vores Introkurser. Her får du en sikker og grundig introduktion til havkajakken og dens mange muligheder. Det er også en god start, hvis du ønsker at tage et fuldt DGI Havkajakroerbevis. Her lærer du de grundlæggende færdigheder til at færdes i kystnære farvande, alene eller sammen med andre på samme niveau. DGI Havkajakroerbevis kan være adgangsgivende til den lokale havkajakklub.

Er du en erfaren havkajakroer som ønsker at forbedre nogle af dine færdigheder, arrangerer vi flere workshops med specifikke emner. Det kan være workshops med fokus på roteknik, styretag, grønlænderrul, avancerede redninger og instruktion. Disse workshops bliver dels arrangeret af egne instruktører, eller af instruktører fra både Danmark og udlandet.