Workshop - Costal Navigation

800,00DKK  m/Moms

Seriøst navigationskursus på internationalt niveau

Lager: På lager

Et kursus i Costal Navigation er en forudsætning for din certifikation til BCU4* eller ISKGA Costal Guide. Er dette ikke din ambition, så er det bare et fedt kursus for dig der vil på længere ture, enten for dig selv eller som turleder. Og så er det et kursus der meget sjældent udbydes i Danmark!

Kurset i Costal Navigation giver en dyb forståelse for læsning af søkort og et godt fundament for at planlægge ture i mindre kendte farvande. Et kursus der er et absolut ”must have” for instruktører og turledere. Kurset er et teoretisk kursus og foregår i butikken.

Til denne workshop har vi inviteret Magnus Sigurjónsson fra Island, til at dele ud af sine erfaringer og sin viden.

Medbring:
Skriveredskaber.
Lineal.
Notesblok.
Håndholdt kompas.
Et papir-søkort over dit lokale rovand.
Madpakke og lidt snacks.

Forudsætninger:
Basal kendskab til orientering.

Varighed: 8 timer.
Mødetid: 9:00.
Mødested: I butikken, Gåseagervej 12.

Magnus Sigurjónsson, ejer af Arcitc Seakayaks på Island, begyndte sin rokarrierer i 2000. han nyder alle aspekterne af kajaksporten og føler sig lige godt hjemme i store bølger, brusende hav eller på spejlblankt vand, hvor han bliver fulgt af nysgerrige havfugle og flokke af sæler. Magnus, også kaldet Maggi, har flere seriøse soloekspeditioner bag sig og er ledende coach for Reykjaviks Kayak Club og er certificeret BCU 5 Star Leader. Han er flittig gæsteunderviser på kajakevents rundt i verden, hvor Nigel Dennis Seakayak Symposium i Wales er blandt de kendteste. Han underviser med en rolig og kølig islandsk stil, som passer godt til danskernes temperament, hvor der lægges vægt på sikkerhed og personligt niveau.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: