Workshop - Incident Management & Sea Survival

800,00DKK  m/Moms

For dig der vil være instruktør eller turleder i havkajak

Lager: På lager

Går du med en spirende instruktør i maven, eller nyder du at arrangere ture for medlemmerne af din klub? Så er det vigtigt at du forstår at håndtere en kritisk situation, som kan opstå i den gruppe du har ansvaret for. ”Incident Management”, eller håndtering af krisesituationer, tager udgangspunkt i de to remser S.A.F.E.R og C.L.A.P, som er huskeremser til håndtering af kritiske situationer.

På kurset introduceres du til forskellige bugserliner og forskellige bugseringsmetoder introduceres. Der vil være gennemgang af mere avancerede redninger, Toggle Tow, Scoop Rescue og Cold Water Rescue. Der arbejdes også med personligt overblik og optræden i kritiske situationer. Øvelserne vil blive gennemgået som cases, så der er pres på, både fysisk og mentalt. Workshoppen er passende for dem der søger mod IPP3/EPP3 eller højere niveauer, eller som ønsker at virke som instruktører og turleder for mindre grupper.

Til denne workshop har vi inviteret Magnus Sigurjónsson fra Island, til at dele ud af sine erfaringer og sin viden. Kurset er en blanding af teori på land og praksis på vand.

Medbring:
Egnet rotøj.
Skiftetøj.
Vand, madpakke og lidt snacks.
Kurset foregår med eget udstyr.

Særligt udstyr til brug for undervisningen stilles til rådighed, så som trækliner og lignende udstyr.

Forudsætninger:
Færdigheder svarende til DGI Havkajakroer eller EPP/IPP2

Varighed: 7 timer.
Mødetid: 9:00.
Mødested: I butikken, Gåseagervej 12.

Magnus Sigurjónsson, ejer af Arcitc Seakayaks på Island, begyndte sin rokarrierer i 2000. han nyder alle aspekterne af kajaksporten og føler sig lige godt hjemme i store bølger, brusende hav eller på spejlblankt vand, hvor han bliver fulgt af nysgerrige havfugle og flokke af sæler. Magnus, også kaldet Maggi, har flere seriøse soloekspeditioner bag sig og er ledende coach for Reykjaviks Kayak Club og er certificeret BCU 5 Star Leader. Han er flittig gæsteunderviser på kajakevents rundt i verden, hvor Nigel Dennis Seakayak Symposium i Wales er blandt de kendteste. Han underviser med en rolig og kølig islandsk stil, som passer godt til danskernes temperament, hvor der lægges vægt på sikkerhed og personligt niveau.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: