Workshop - Kajak design, Jesper Kromann

0,00DKK  m/Moms

En aften med kajakdesign, i teori og praksis

  • Dato: Torsdag, d 14. juni 2018
Lager: På lager

Kajakdesign i teori og praksis.

Kom og mød Jesper Kromann Andersen og hør ham fortælle om kajakdesign, og om de tanker der lægger bag hans tilgang til de kajakker han designer.

Jesper Kromann Andersen er manden bag kajakkerne Prana, Sisu og Karla fra Current Designs. Disse kajakker indgår i Current Designs program under serienavnet ”Danish Designed”, hvor de giver fuld anerkendelse til Jesper, for det imponerende talent han har for at designe kajakker. Jesper har tidligere designet de originale Arrow kajakker; Play, Nuka og Empower.

I dag har kajakkerne Prana og Sisu allerede opnået et ry som moderne klassikere, og med den nye Karla kajak, rykkes der endnu en gang ved opfattelsen af, hvordan man designer kajakker. Især blandt kajakroer i de nordlige egne af USA, hvor man udfordres meget af de dynamiske vandforhold, med bølger, strøm, tidevand og stående bølger, har disse kajakker opnået stor anerkendelse meget hurtigt.

Efter Jespers oplæg om kajakdesign, som varer ca. 1 time, tager vi til vandet og prøver kajakkerne. Her vil Martin Ploug, Danmarks svar på Gordon Brown, give tips og tricks til at mærke forskellene på kajakkerne; Prana, Sisu og Karla.

Start i butikken: 16.00
Forventet slut på stranden i Egå: 19:30.

Arrangementet er gratis, men der er begrænset pladser, så tilmelding er nødvendigt.

Medbring:
Rotøj.
Pagaj, vest og sprayskirt.
Skiftetøj
Håndklæde.
Vand og lidt snacks.

Følgende udstyr stilles til rådighed:
Karla og Karla LV – Rendyrket playboat.
Sisu og Sisu LV – Play- og touringboat.
Prana og Prana LV – Touring- og playboat.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: