Workshop - Padleteknik, begynder til let øvede

400,00DKK  m/Moms

Lær at bruge pagajen og kroppen til at styre din kajak mere effektivt

Lager: Kun få stk. tilbage

Få finpudset din roteknik og din sidestilling i kajakken. Med bedre teknik og bedre kontakt med kajakken vil du få mere kontrol med kajakken. Når du bliver bedre til at styre din kajak med pagajen og kroppen, så bliver du også bedre til at ro intuitivt og dermed holde kajakken på kursen, uden at du tænker over det.

På kurset vil er blive gennemgået forskellige styretag og effektive tag til fremadroning. De enkelte tag vil blive brugt til at styre kajakken og der lægges vægt på tagenes udførsel, så de virker effektive under alle forhold. Tagene sættes sammen med din placering i kajakken, for at give endnu mere effekt, så du styre din kajak mere effektivt, men med færre kræfter.

Workshoppen henvender sig til dig der stræber mod IPP3/EPP3/BCU3*, eller til dig som bare ønsker at udbygge dine færdigheder med pagajen.

Til denne workshop har vi inviteret Magnus Sigurjónsson fra Island, til at dele ud af sine erfaringer og sin viden.

Medbring:
Egnet rotøj.
Skiftetøj.
Vand og lidt snacks.
Kurset foregår med eget udstyr.

Forudsætninger:
Færdigheder svarende til DGI Havkajakroer eller EPP/IPP2.

Varighed: 3,5 timer.
Mødetid: 8:30.
Mødested: I butikken, Gåseagervej 12, 8250 Egå.

Magnus Sigurjónsson, ejer af Arcitc Seakayaks på Island, begyndte sin rokarrierer i 2000. han nyder alle aspekterne af kajaksporten og føler sig lige godt hjemme i store bølger, brusende hav eller på spejlblankt vand, hvor han bliver fulgt af nysgerrige havfugle og flokke af sæler. Magnus, også kaldet Maggi, har flere seriøse soloekspeditioner bag sig og er ledende coach for Reykjaviks Kayak Club og er certificeret BCU 5 Star Leader. Han er flittig gæsteunderviser på kajakevents rundt i verden, hvor Nigel Dennis Seakayak Symposium i Wales er blandt de kendteste. Han underviser med en rolig og kølig islandsk stil, som passer godt til danskernes temperament, hvor der lægges vægt på sikkerhed og personligt niveau.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: