Workshop - Padleteknik, øvede

400,00DKK  m/Moms

Bliv endnu mere skarp med din pagaj

Lager: Kun få stk. tilbage

Få forfinet dine styretag og position i kajakken. Dine styretag kombineres, så du opnår et mere glidende flow i dine styretag og dermed en mere effektiv styring af kajakken. Der lægges vægt på mere præcis brug af pagajen og mere personlig fejlretning.

På kurset vil de klassiske styretag blive fejlrettet mere skarpt og der introduceres mere avancerede tag, som Open Stern Rudder, Flip Around Balance Brace. Tagene bruges i sammenhæng, så du får et mere glidende flow mellem rotag og styretag. Der vil også blive lagt vægt på brug af elementerne, som vind, bølger og strøm, og hvordan disse forhold kan hjælpe med at styre kajakken.

Workshoppen henvender sig til dig der stræber mod IPP3/EPP3/BCU3*, eller til dig som bare ønsker at udbygge dine færdigheder med pagajen. Der vil også være tid til særlige ønsker.

Til denne workshop har vi inviteret Magnus Sigurjónsson fra Island, til at dele ud af sine erfaringer og sin viden.

Medbring:
Egnet rotøj.
Skiftetøj.
Vand og lidt snacks.
Kurset foregår med eget udstyr.

Forudsætninger:
Færdigheder svarende til DGI Havkajakroer eller EPP/IPP2.

Varighed: 5 timer.
Mødetid: 13:00.
Mødested: I butikken, Gåseagervej 12, 8250 Egå.

Magnus Sigurjónsson, ejer af Arcitc Seakayaks på Island, begyndte sin rokarrierer i 2000. han nyder alle aspekterne af kajaksporten og føler sig lige godt hjemme i store bølger, brusende hav eller på spejlblankt vand, hvor han bliver fulgt af nysgerrige havfugle og flokke af sæler. Magnus, også kaldet Maggi, har flere seriøse soloekspeditioner bag sig og er ledende coach for Reykjaviks Kayak Club og er certificeret BCU 5 Star Leader. Han er flittig gæsteunderviser på kajakevents rundt i verden, hvor Nigel Dennis Seakayak Symposium i Wales er blandt de kendteste. Han underviser med en rolig og kølig islandsk stil, som passer godt til danskernes temperament, hvor der lægges vægt på sikkerhed og personligt niveau.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: