Workshop - Padleteknik

400,00DKK  m/Moms

Bliv mere skarp med din pagaj

  • Dato: Søndag, 10. juni 2018, 9-12
Lager: På lager

Få finpudset din roteknik og få mere kontrol på kajakken. Når man bliver bedre til at styre sin kajak med pagajen, så bliver man bedre til at ro intuitivt og dermed holde kajakken på kursen, uden at tænke over det.

På kurset gennemgås forskellige styretag og effektive tag til fremadroning. De enkelte tag vil blive brugt til at styre kajakken og der lægges vægt på tagenes udførsel, så de virker effektivt under alle forhold. Workshoppen henvender sig til dig der stræber mod IPP3/EPP3/BCU3*, eller som bare ønsker at udbygge dine færdigheder med pagajen.

Til denne workshop har vi inviteret Magnus Sigurjons fra Island, til at dele ud af sine erfaringer og sin viden.

Medbring:
Egnet rotøj.
Skiftetøj
Vand og lidt snacks.

Kurset foregår med eget udstyr.

Forudsætninger:
Færdigheder svarende til DGI Havkajakroer eller EPP/IPP2
Varighed 3 timer.
Mødetid: 9:00.
Mødested: I butikken, Gåseagervej 12

Magnus Sigurjons, ejer af Arcitc Seakayaks på Island, begyndte sin rokarrierer i 2000. an nyder alle aspekterne af kajaksporten og føler sig lige godt hjemme i store bølger, brusende hav eller på spejlblankt vand, hvor han bliver fulgt af nysgerrige havfugle og flokke af sæler. Magnus, også kaldet Maggi, har flere seriøse soloekspeditioner bag sig og er ledende coach for Reykjaviks Kayak Club og er certificeret BCU 5 Star Leader. Han er flittig gæsteunderviser på kajakevents rundt i verden, hvor Nigel Dennis Seakayak Symposium i Wales er blandt de kendteste. Han underviser med en rolig og kølig islandsk stil, som passer godt til danskernes temperament, hvor der lægges vægt på sikkerhed og personligt niveau.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: