North Water Vinyl-Tec Adhesives lim

250,00DKK  m/Moms

Vinyl lim til montering af udstyr i fiber kajakker og kanoer.

Lager: Kun få stk. tilbage

North Water Vinyl-Tec Adhesives er en utrolig stærk lim, som gør det muligt at hæfte vinyl sikkert og solidt til glasfiber og Kevlar. Det gør limen perfekt til montering af ankre og udstyrstasker fra North Water i kanoer og kajakker. Limen kan ikke bruges til montering af udstyr i kajakker eller kanoer lavet i PE.

Vinyl-Tec er en industrielt klassificeret lim, som danner en kemisk fæstning af vinyl til glasfiber og Kevlar. Det er lim der ikke skal blandes, og som er hurtig og simpel at bruge. 100 ml dækker ca. 2000 cm2. Det svarer til 12-18 North Water vinyl ankre.

Her finder du vejledning til brug af North Water Vinyl-Tec Adhesives lim.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Specialised Latex er en af verdens førende producenter af latexmanchetter til vandsport. De startede i 1972 med at producere latexprodukter af naturgummi og er stadig ejet af den samme familie. Deres nøgleprodukter er handsker til industrielt brug og selvfølgelig deres Seamtite manchetter til dykkerdragter og vandsport.

Specialised Latex har ry for at producere manchetter af bedste kvalitet og for at yde en høj service og de leverer manchetter til hele verden, herunder ledende producenter af dykkerudstyr, tørdragter og til militære enheder med vand som speciale.