KOKATAT Service af tørdragt

750,00DKK
Lager: På lager

Komplet eftersyn af din Kokatat tørdragt

Ingen Latex halsmanchet
Ingen Latex manchetter
Ingen Udskiftning af sokker

Få testet din Kokatat tørdragt og skiftet udslidte manchetter på Kokatat's egen systue i USA.

Din tørdragt sendes til Kokatat i USA, hvor den får et serviceeftersyn og bliver testet for defekter og utætheder. Så er du sikker på, at din tørdragt atter er i topform. Gælder for alle Kokatat tørdragter lavet i Gore-Tex, Hydrus-3L og T3-Tropos.

Dette får du ved Kokatat serviceeftersyn:

 • Dragten testes for vandtæthed og defekter.
 • Er der huller i dragten, bliver de lappet.
 • Er membranen defekt og under garanti, så byttes dragten.

Udskiftning af manchetter er tilvalg:

 • Kokatat Factory udskiftning af latexmanchet i halsen.
 • Kokatat Factory udskiftning af begge latex håndledsmanchetter. 
 • Kokatat Factory udskiftning af begge sokker, Gore-Tex eller Hydrus-3L.

Få din Kokatat tørdragt gjort klar, mens du ikke har brug for den. Serviceeftersynet af din tørdragt gælder alle Gore-Tex, Hydrus3L og T3 tørdragter fra Kokatat.

Sådan gør du:

 1. Du bestiller dit serviceeftersyn her på hjemmesiden. Her vælger du også den GLS PakkeShop, du vil have dragten returneret til.
 2. Du pakker din dragt og sender den til os. Du kan også aflevere dragten hos os i butikken. Vi anbefaler, at du sender dragten med GLS og den skal sendes til butikken på denne adresse:
  KajakHuset
  Gåseagervej 12
  8250 Egå
  Dragten må ikke sendes til PakkeShop eller Posthus!
 3. Du venter tålmodigt ;-)
 4. Der er ventetid, men du får en dragt retur som er helt i top. 
 5. Du venter stadig tålmodigt :-)

DET MED SMÅT!
Når du sender en tørdragt til service hos Kokatat, accepterer du også nedenstående:

 • Kokatat forbeholder sig retten til at udskifte manchetter, sokker og andre dele på tørdragten, efter deres vurdering og for din regning uden yderlig accept fra dig. Dette gælder også, selvom du kun har valgt at få foretaget et eftersyn af din tørdragt og ikke på forhånd har valgt at få skiftet manchetter eller sokker.
 • Der tages forbehold for dragter, hvor der er foretaget uautoriserede reparationer, som gør det umuligt for Kokatat at teste eller reparere dragten. Dette vurderes af Kokatat, og afvisning af dragter giver ikke ret til refusion af servicegebyret på DKK 750,-

Dette sker, for at sikre at din tørdragt er tæt og sikker at bruge, efter den har været til service hos Kokatat. Så ved at benytte sig af denne Kokatat Service, accepteres disse betingelser på forhånd.

Dragten skal være ren og tør, ellers sendes den retur uden at de ønskede udskiftninger bliver foretaget. Sendes dragten retur på grund af mangelfuld rengøring, hæves der DKK 150,- i håndterings og forsendelsegebyr.

Kajakbeklædning udsættes for stort slid og vejrets påvirkning. Det skal beskytte os som kajakroere når vi er på vandet, uanset forholdene. Derfor er det også vigtigt, at det fungerer efter hensigten, det skal holde os tørre og komfortable. Vedligeholdes kajakbeklædningen ikke ordentligt, så kan den åndbare beklædning ikke ånde, den vandtætte beklædning slides hurtigt, og det isolerende lag mister sine fugttransporterende evner.
For at fungere optimalt så skal kajakbeklædning vedligeholdes og opbevares korrekt. Vaskes og vedligeholdes kajakbeklædning korrekt, så holder det længere og yder bedre, når det bruges. Kajakbeklædning må aldrig opbevares i lufttætte beholdere.

Beklædning i vandtætte og åndbare materialer
Vandtæt beklædning, så som rojakker, overtræksbukser og tørdragter, kræver korrekt behandling, for at det skal virke optimalt. Beklædning, der er snavset og uplejet, vil have en nedsat funktion og væsentligt forkortet levetid.
Snavs og fedt sætter sig i membranen på de åndbare tekstiler, så åndbarheden nedsættes. Holdes det rent, vil åndbarheden være effektiv. Desuden kan snavs opløse den lim, der holder den vandtætte tape på syningerne. Løsner denne tape sig, er syningerne ikke længere vandtætte.
Ydersiden af vandtætte tekstiler er imprægneret, så vandet ikke trænger ind i stoffet. Vaskes beklædningen ikke jævnligt, så vil snavs og fedt opløse denne imprægnering. Når imprægneringen slides trænger vand ind i stoffet, og dermed nedsættes åndbarheden væsentligt.
Vandtæt beklædning skal vaskes med korrekt vaskemiddel. Bruges almindeligt vaskemiddel, efterlades der sæberester i stoffet, og den udvendige imprægnering vaskes af. Har kajaktøjet været i saltvand, bør det skylles grundigt i ferskvand.
Til vask af vandtæt beklædning anbefaler vi Nikwax Tech Wash, og til genimprægnering anbefaler vi Nikwax TX-Direct. Følg altid vaskeanvisningen på produktet.

Beklædning i neopren
Neopren er lavet med masser af små luftbobler, som desværre er perfekte til at holde på snavs og bakterier. Derfor skal neoprenbeklædning vaskes med et vaskemiddel, der renser i dybden, og som ikke efterlade sæberester.
Beklædning i neopren bør skylles grundigt i ferskvand efter at have været i saltvand. Dette er for at skylle saltet ud af neoprenen, da det holder på fugten og forhindrer beklædningen i at tørre.
Neoprenbeklædning anbefaler vi at vaske med McNett Wet&Drysuit Shampoo.
Er der lugtgener i f.eks. neoprenfodtøj, så kan det behandles med MiraZyme.

Beklædning i uld
Uld er et naturligt materiale, og vaskes det med traditionelle vaskemidler, der indeholder enzymer, nedbrydes uldens naturlige egenskaber. Dermed nedsættes uldens naturlige antibakterielle funktion.
Beklædning lavet af uld anbefaler vi vasket med Nikwax Wool Wash.

Beklædning i fleece og svedtransporterende materialer
Svedtransporterende beklædning skal vaskes for at virke bedst muligt. Bruges almindeligt vaskemiddel efterlades der sæberester i materialet, hvilket gør, at den fugttransporterende egenskab nedsættes. Vaskes det rigtigt, fjernes bakterier og lugt mere effektivt, og der efterlades ingen sæberester. Er det vasket korrekt, holder det sin fugttransporterende egenskaber bedst muligt, og det minimerer statisk elektricitet.
Teknisk beklædning af kunststof anbefaler vi vasket med Nikwax Base Wash.

Lynlåse
Lynlåse på tørdragter og anden vandtæt beklædning skal renses og smøres for at holde tæt og for at virke bedst muligt.
Vi anbefaler at man rengører meget beskidte lynlåse med McNett ZipCare. Til daglig pleje anbefaler vi at plastik og nylonlynlåse smøres med McNett Zip Tech, og metallynlåse smøres med McNett Max Wax.

Manchetter
Manchetterne på jakker og tørdragter skal plejes for at holde tæt. De skal skylles rene for slat og sand med ferskvand og tørres af med en klud. Latexmanchetter skal behandles med McNett UV Tech for at holde dem smidige og tætte. Dette gælder også indersiden af neoprenmanchetter med GlideSkin. Til dagligt anbefaler vi at man giver manchetterne McNett talkum, det tager fugten og gør det nemmere at få hænder og hoved gennem manchetterne.
Pas på med skarpe genstande så som ure, ringe, øreringe og negle, da de let laver revner og huller i manchetterne.

Pakninger
I nogle tørdragter, så som Kokatat’s SwitchZip to-delte tørdragter, er der en lille pakning i lynlåslukningen. Denne pakning skal plejes med McNett Seal Saver for at holde sig smidig og tæt. Seal Saver kan også bruges til pakninger i telefon- og elektroniketuier.

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer