Seals Surf Greenland Neoprene Sprayskirt overtræk

900,00DKK  m/Moms

Neoprenskirt til Greenland kajakken fra Zegul

Lager: Kun få stk. tilbage

Seals Surf Neoprene Sprayskirt overtræk er lavet så det passer perfekt til Greenland kajakken fra Zegul. Det er lavet i 4 mm neopren og med kraftig elastik i kanten, så det sidder perfekt til karmen på kajakken.

Surf overtrækket er syet så det passer perfekt til Greenland kajakken fra Zegul/Tahe, og giver tættest mulig lukning mellem roer og kajak. Perfekt til leg i bølgerne.

Seals Sprayskirts has a lot to be proud of… Sådan siger Seals Sprayskirts om sig selv, og vi hos KajakHuset kan kun give dem ret! Som noget særligt udgiver de ”Book of Seals”, hvor de laver en liste over alle kajakker, som de er bekendte med og angiver hvilken størrelse Seals overtræk, der passer der til. Dermed får du et overtræk, der passer perfekt til din kajak. Og så laver de bare de fedeste overtræk, med lækre detaljer, bedste materialer og flotteste finish. Find den rigtige størrelse overtræk på Seals hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Specialised Latex er en af verdens førende producenter af latexmanchetter til vandsport. De startede i 1972 med at producere latexprodukter af naturgummi og er stadig ejet af den samme familie. Deres nøgleprodukter er handsker til industrielt brug og selvfølgelig deres Seamtite manchetter til dykkerdragter og vandsport.

Specialised Latex har ry for at producere manchetter af bedste kvalitet og for at yde en høj service og de leverer manchetter til hele verden, herunder ledende producenter af dykkerudstyr, tørdragter og til militære enheder med vand som speciale.