Nigel Dennis Explorer Havkajak Special Edition

35.000,00DKK
Lager: Kun få stk. tilbage

Kajakken til de lange ture med oppakning.

OBS Denne kajak er en special udgave, der er altså kun 1 stk!

Nigel Dennis Explorer er langturskajakken til den mellemstore roer. Masser af plads til oppakning, let glid gennem vandet og stor manøvredygtighed. Det er samtidigt en kajak, der fungere godt som dagsturskajak for den lidt større roer.

Explorer kajakkerne er skabt til de lange ture med oppakning og de har været brugt på adskillelige ekspeditioner. Kajakkerne har lang vandlinje, hvilket giver dem et godt glid i vandet og gør at de holder en høj marchhastighed, selv når de er tungt lastet. Explorer kajakkerne er designet med udgangspunkt i den legendarisk Romany og har den samme grundfacon i skroget, hvilket giver nogle af de samme egenskaber, let at håndtere, god til at fange en bølge til surf og stor manøvredygtighed. Explorer kajakkerne er skabt til at tilbagelægge sømil efter sømil, fyldt med udstyr og uanset forholdene.

Cockpittet har en tæt pasform, som giver god kontakt med kajakken, og dermed god kontrol, uanset forholdene. Åbningen er lavet, så det er let at komme ind og ud af kajakken. Glasfibersædet og det justerbare ryglæn, giver mange justeringsmuligheder og giver stor komfort på de lange ture. Bag sædet er der monteret en skumklods, The P-Block. Afmonteres ryglænet, så fungere P-Block’en som et kompakt ryglæn, hvor der er stor bevægelsesfrihed. Samtidig understøtter den bagkanten af sædet, hvis man er lidt rulletosset.

Kajakken har ekstra plads til masser af oppakning i de tre pakrum. Dagslugen er placeret, så den er lettere at komme til mens man sidder i cockpittet og pakrummene er med de klassiske runde luger, som holder bedre tæt. Skottet bag sædet er skråtstillet, så det er lettere at tømme kajakken for vand ved redninger, og dækket foran cockpittet er ekstra forstærket, så det kan holde til at lave redninger med fuldt lastet kajakker.

Explorer er kajakken til roeren der vil tage på længere ture. Det er i denne kajak der er plads til alt det nødvendige udstyr, og en hel del af det knapt så nødvendige. Elegant og præcis kontrol, uanset forhold og med fuld oppakning.

Kajakken leveres som standard med finne.

Længde: 533,5 cm.
Bredde: 54 cm.
Dybde: 34,5 cm.
Vægt: 25 kg.
Samlet volumen: 313,5 liter.
Forreste pakrum: 73 liter.
Cockpit: 147 liter.
Dagsluge: 37,5 liter.
Bagerste pakrum: 56 liter.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer