Nigel Dennis Explorer HV Havkajak Special Edition

39.100,00DKK
Lager: Kun få stk. tilbage

Langturskajakken til den store roer.

OBS Denne kajak er en special udgave, der er altså kun 1 stk!

Nigel Dennis Explorer HV er til den store roer der vil på langtur. Kajakken har et lidt glid i vandet, stor manøvredygtighed og masser af plads til oppakning. Den fungerer også godt som hverdagskajak til den store roer.

Explorer kajakkerne er skabt til de lange ture med oppakning og de har været brugt på adskillelige ekspeditioner. Kajakkerne har lang vandlinje, hvilket giver dem et godt glid i vandet og gør at de holder en høj marchhastighed, selv når de er tungt lastet. Explorer kajakkerne er designet med udgangspunkt i den legendarisk Romany og har den samme grundfacon i skroget, hvilket giver nogle af de samme egenskaber, let at håndtere, god til at fange en bølge til surf og stor manøvredygtighed. Explorer kajakkerne er skabt til at tilbagelægge sømil efter sømil, fyldt med udstyr og uanset forholdene.

Kajakken har plads til masser af oppakning. De tre pakrum har runde luger, så de holder mest muligt tæt og dagslugen er placeret, så den er lettere at komme til mens man sidder i cockpittet. Skottet bag sædet er skråtstillet, så det er lettere at tømme kajakken for vand ved redninger, og dækket foran cockpittet er ekstra forstærket, så det kan holde til at lave redninger med fuldt lastet kajakker.

Cockpittet er tilpasset den store roer og samtidig en tæt pasform, som giver god kontakt med kajakken, og dermed god kontrol, uanset forholdene. Åbningen er lavet, så det er let at komme ind og ud af kajakken. Det rummelige cockpit har små forhøjninger i fordækket, så der er god plads til både store fødder og lange ben. Glasfibersædet og det justerbare ryglæn, giver mange justeringsmuligheder og giver stor komfort på de lange ture. Bag sædet er der monteret en skumklods, The P-Block. Afmonteres ryglænet, så fungere P-Block’en som et kompakt ryglæn, hvor der er stor bevægelsesfrihed. Samtidig understøtter den bagkanten af sædet, hvis man er lidt rulletosset.

Explorer HV er kajakken til den store roer der vil på længere ture med overnatning. Det er i denne kajak der er god plads, både til roer og til alt det nødvendige udstyr, og det knapt så nødvendige. Elegant og præcis kontrol, uanset forhold og med fuld oppakning.

Kajakken leveres som standard med finne.

Kajakken er udstyret med metal flake gelcoat som giver den glitrende effekt. Derudover har den oval bagluge, special farve, og den ikoniske deck dragon. 

Længde: 534 cm.
Bredde: 56 cm.
Dybde: 35 cm.
Vægt: 26 kg.
Samlet volumen: 319 liter.
Forreste pakrum: 73 liter.
Cockpit: 152 liter.
Dagsluge: 38 liter.
Bagerste pakrum: 56 liter.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer