Nigel Dennis Pilgrim Havkajak Special Edition

33.000,00DKK
Lager: Kun få stk. tilbage

Elegant og slidstærk kajak til den mindre roer.
OBS Denne kajak er en special udgave, der er altså kun 1 stk!

Nigel Dennis Pilgrim er kajakken til den mindre roer, som ønsker en kajak der har hurtig og præcis styring på vandet. Dens tætte pasform og lave volumen i cockpittet, gør det til en kajak der også er velegnet til mange kvinder.

Pilgrim kajakkerne er skabt med udgangspunkt i de to Nigel Dennis klassikere, Romany LV og Explorer LV. Formålet var at skabe to kajakker, med samme egenskaber, men særligt tilpasset mindre personer. Med Pilgrim kajakken, har man re-designet Romany LV, så den fra starten er tilpasset den mindre roer, men så kajakken har beholdt de samme grundlæggende egenskaber. Pilgrim kajakken har et slankt skrog, som både giver en tæt pasform, men som også sikre at den har et let glid gennem vandet.

Kajakken har 3 pakrum med fin plads til oppakning til mindre ture og de runde luger gør lugerne så tætte som muligt. Fordækket er forstærket, så kajakken kan holde til at lave makkerredninger med fuldt lastet kajakker og skottet bag sædet er skråtstillet, så den er let at tømme for vand.

Cockpittet i Pilgrim’en er tilpasset den mindre roer, med fokus på stor kontrol og høj komfort. Den tætte pasform gør det let at kontrollere kajakken på vandet og de små forhøjninger ved knæene, giver ekstra plads til benene. Cockpit åbningen er lavet, så det er let at komme ind og ud af kajakken, også i en brænding, hvor det gerne må gå lidt stærkt.

Pilgrim er til den mindre roer, som vil arbejde med teknik og elegant kontrol. Dens lave volumen i cockpittet, gør den velegnet til mange kvinder, som ønsker en kajak med stort potentiale.

Kajakken leveres som standard med finne.

Længde: 480 cm.
Bredde: 50 cm.
Dybde: 30,5 cm.
Vægt: 24 kg.
Samlet volumen: 250,5 liter.
Forreste pakrum: 62 liter.
Cockpit: 117,5 liter.
Dagsluge: 36 liter.
Bagerste pakrum: 35 liter.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: