Nigel Dennis Romany Classic Havkajak Special Edition

33.000,00DKK
Lager: Kun få stk. tilbage

Legenden fra Nigel Dennis!
OBS Denne kajak er en special udgave, der er altså kun 1 stk!

Nigel Dennis Romany Classic er kajakken til den mellemstore roer med store ambitioner. Det er en af de mest manøvredygtige kajakker der nogensinde er skabt og den er kendt for sin hurtige og elegante håndtering på vandet, uanset forhold. Det er ikke uden grund, at denne kajak er en af de mest foretrukne kajakker blandt instruktører over hele verden.

Romany kajakkerne fra Nigel Dennis er skabt til det oprørte hav. De er kendte for deres lette og elegante håndtering på vandet. Hvad enten det er som instruktørkajak på fladt vand, hvor det bliver let at vise teknikker, eller det er i store bølger og under vanskelige forhold, hvor hurtig og præcis styring er afgørende. Romany kajakkerne er skabt til leg, de er lette at rulle og de er helt fantastiske i surf’en.

Kajakken har fin plads til oppakning, som let fordeles i de 3 pakrum. Alle 3 pakrum er med runde luger, da Nigel mener, at disse luger er lettere at sætte på så de holder ordenligt tæt. Fordækket på Romany kajakkerne er ekstra forstærket, så de kan holde til at lave redninger med fuldt pakkede kajakker i vanskelige forhold. Skottet bag sædet er placeret helt tæt til cockpitkarmen, og samtidigt skråner det en smule, hvilket gør at kajakken er væsentlig lettere at tømme for vand.

Cockpittet i Romany’en er særdeles veltilpasset, med en tæt pasform og en markant keyhole åbning. Den gode keyhole åbning gør det let at komme ind og ud af kajakken, også i en brænding, hvor det gerne må gå stærkt. Den tætte pasform giver god kontakt med kajakken og kontant kontrol.

Romany Classic er kajakken til teknik feinschmeckeren, som ønsker en kajak til leg, dagsture og til rul, og som måske går med en ambition om at blive kajakinstruktør.

Kajakken leveres som standard med finne.

Længde: 485 cm.
Bredde: 54,5 cm.
Dybde: 32,5 cm.
Vægt:  Ca. 24 kg.
Samlet volumen: 276 liter.
Forreste pakrum: 57 liter.
Cockpit: 140 liter.
Dagsluge: 37 liter.
Bagerste pakrum: 42 liter.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: