Aqua Marina Tomahawk 1-personers oppustelig kajak

5.700,00DKK
8.300,00DKK
Du sparer: 2.600,00DKK
Lager: På lager

Oppustelig kajak med ekstra gode sejleegenskaber

Aqua Marina Tomahawk 1 oppustelig kajak er perfekt til hyggeture på de danske søer og åer, og langs stranden. Den er hurtig at pumpe op og gøre klar til brug, og så er den let at pakke sammen igen efter turen. Det er den perfekte kajak når der ikke er meget plads, hverken til opbevaring derhjemme, eller under transporten til og fra vandet.

Tomahawk kajakkerne er lavet med Drop-Stitch teknologi, den samme teknologi som bliver brugt i oppustelige SUP boards, hvilket giver kajakkerne et stivere skrog og en slankere profil. Kajakkerne leveres komplet med pumpe, pagaj og taske, klar til brug. Det stabile design gør kajakkerne nemme at bruge for hele familien og den store åbning gør dem mere sikre. Tomahawk kajakkerne er nemme at have med i bilen og på ferien, og den gøres klar til brug på under 10 minutter. Med Tomahawk kajakkerne løfter Aqua Marina niveauet for oppustelige kajakker, med højtryks Drop-Stitch har de skabt kajakker der både er stabile og som har et godt glid i vandet.

Kajakken er udstyret med et godt sæde, som kan justeres i ryggen. Der er bærehåndtag i begge ender, så kajakken er let at løfte. Den aftagelige finne giver kajakken bedre retningsstabilitet, og når den ikke er monteret, så gør det kajakken mere legesyg. Det åbne design giver mulighed for let, at pakke lidt udstyr i kajakken, eller have et mindre barn med på turen.

Tomahawk 1 kajakken er designet til hygge med familien, nem at bruge, hurtig at gøre klar og sikker at sejle. Det kompakte design gør det let at opbevare den, selv i en lille lejlighed i midtbyen.

Mål:
  • 375 x 72cm
  • 12'4 x 28''
  • Bæreevne, max vægt 128kg 
  • Vægt 16,6kg

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer