Aqua Marina Tomahawk 2-personers oppustelig dobbelt kajak

7.000,00DKK
10.300,00DKK
Du sparer: 3.300,00DKK
Lager: På lager

Stabil og sikker oppustelig familiekajak 

Aqua Marina Tomahawk 2 oppustelig dobbelt kajak er perfekt til familiens hyggeture langs kyste og på de danske søer og åer. Den er hurtig at gøre klar til brug, og så er den let at pakke sammen igen efter turen. Det er den perfekte familiekajak, især når der ikke er meget plads, hverken til opbevaring derhjemme, eller under transporten til og fra vandet.

Tomahawk kajakkerne er lavet med Drop-Stitch teknologi, den samme teknologi som bliver brugt i oppustelige SUP boards, hvilket giver kajakkerne et stivere skrog og en slankere profil. Kajakkerne leveres komplet med pumpe, pagaj og taske, klar til brug. Det stabile design gør kajakkerne nemme at bruge for hele familien og den store åbning gør dem mere sikre. Tomahawk kajakkerne er nemme at have med i bilen og på ferien, og den gøres klar til brug på under 10 minutter. Med Tomahawk kajakkerne løfter Aqua Marina niveauet for oppustelige kajakker, med højtryks Drop-Stitch har de skabt kajakker der både er stabile og som har et godt glid i vandet.

Kajakken er udstyret med to sæder, der kan justeres i ryggen. I begge ender er der bærehåndtag, så kajakken er let at løfte. Den aftagelige finne giver kajakken bedre retningsstabilitet, men den kan også tages af, så får man en kajak der drejer hurtigere og som er sjov at lege med. Det åbne design gør kajakken nem at pakke med udstyr, eller tage et mindre barn med på turen.

Tomahawk 2 kajakken giver mulighed for masser hygge for hele familien, den er nem at bruge, hurtig at gøre klar og sikker at sejle. Det kompakte design gør det let at opbevare den, selv i en lille lejlighed i midtbyen.

Mål:
  • 440x78cm
  • 12'4'x28''
  • Bæreevne, max vægt 210kg 
  • Vægt 20,3kg

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer