Udstillingsmodel - Tahe Bilbao Sit On Top kajak

4.100,00DKK
6.200,00DKK
Du sparer: 2.100,00DKK
Lager: Kun få stk. tilbage

Alsidig kajak til motion og leg ved stranden.

BIC Bilbao Sit On Top kajak er den kompakte sportskajak, der passer til både begynderen og den mere erfarne kajakroer. Det kompakte design gør den let at have med til stranden eller til at have stående ved sommerhuset. Bilbao kajakken er perfekt til sport, eventyr, dykning eller til en hurtig tur med ungerne.

Sports Sit-On-Top kajakkerne er fundamentet i BIC’s succes når det handler om Sit ’on Top kajakker. Med kombinationen af innovativt design, høj kvalitet og en høj stabilitet i for hold til fart, har disse kajakker skab BIC’s renommé for Sit On Top kajakker af højeste kvalitet. Designet er kompakt og kajakkerne har en utrolig flot finish. Det lette glid i vandet, den høje stabilitet og det at de er lette at håndtere på land, gør disse kajakker perfekte til familien og til sommerhuset.

Kajakken er udstyret med faste fodstøtter og et ergonomisk sæde, så det er let at sidde komfortabelt. Mellem benene er der en flaskeholder og på bagdækket er der mulighed for at opbevare udstyr til turen. I forenden er der et kraftigt bærehåndtag og i bagenden er der et solidt hjul, det gør det let at trække kajakken ned til vandet.

Bilbao SOT kajakken er perfekt til brug ved sommerhuset og til leg ved stranden med familien. Både dens vægt og dens størrelse gør den nem at transportere og opbevare. Og så er den sikker at bruge.

Som ekstra udstyr til Bilbao kajakken fås der forskellige ryglæn og knæstropper/bærerem.

  • Længde: 300 cm.
  • Bredde: 78 cm.
  • Vægt: 21 kg.
  • Antal Personer: 1 voksen + 1 barn.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer