Udstillingsmodel - Tahe Trinidad Sit On Top dobbelt kajak

4.500,00DKK
6.200,00DKK
Du sparer: 1.700,00DKK
Lager: På lager

Stabil familiekajak til hyggelige ture ved stranden.

BIC Trinidad Sit On Top dobbelt kajak er perfekt til hyggelige ture ved stranden for den lille familien. Den er stabil på vandet og sikker at bruge, og sjov at lege i vandet fra. Den kompakte facon gør den nem at opbevare i skuret og let at få på taget af bilen, når man skal en tur til stranden.

Beach Sit On Top kajakkerne fra BIC Sport er lavet med et simpelt design, som gør dem lette at bruge, skarpe på prisen og den hurtigste vej til at have det sjovt ved stranden, for hele familien. Skroget på disse kajakker er designet med udgangspunkt i surfbrædder, så de får et let glid i vandet og er nemme at styre. Samtidigt har skroget en trimaranform, som giver kajakkerne bedre retningsstabilitet.

Kajakken er udstyret med 3 ergonomiske sæder, faste fodstøtter og EVA skum i sæderne. Både på for- og bagenden er der solide håndtag, som gør det let at bære kajakken, men som også gør det let at holde fast i kajakken når man ligger i vandet. Bagdækket er fladt og lavt, så man kan let komme op på kajakken fra vandet, men det kan også bruges til at medbringe udstyr der pakket i en vandtæt paksæk. På siderne er der også monteret sikkerhedsliner, så man kan få hurtigt fat i kajakken, hvis man er faldet overbord. Trinidad er den perfekte kajak til den lille familie, som ønsker at tage på hyggelige ture om sommeren. Der er god plads til to voksne og et barn, og der er fin mulighed for at medbringe madpakker og skiftetøj, så en heldagstur bliver både hyggelig og behagelig for hele familien.

Som ekstra udstyr findes der forskellige ryglæn og sæder, knæstropper så man fikseres bedre i kajakken og motorbeslag som giver endnu flere muligheder med Trinidad kajakken.

  • Længde: 359 cm.
  • Bredde: 84 cm.
  • Vægt: 28 kg.
  • Lasteevne: 180 kg.
  • Antal Personer: 2 voksen + 1 barn.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer