GearLab Akiak Kevlar grønlænderpagaj

3.125,00DKK
4.100,00DKK
Du sparer: 975,00DKK
Lager: Kun få stk. tilbage

Superlækker grønlænderpagaj i Kevlar og med et unikt skulderløst design.

  • Kevlar med sort tip

GearLab Akiak Kevlar grønlænderpagaj er en unik pagaj med et skulderløst design, hvor overgangen mellem pagajens blad og mellemstykket er glidende. Det giver mulighed for større fleksibilitet og bedre mulighed for at variere grebet på pagajen, alt efter forholdene.

Pagajerne fra GearLab er alle med udskiftelige pagajspidser. Det giver mulighed for at skifte slidte og ødelagte spidser eller at give sin pagaj et personligt præg, ved at vælge spidser i en anden farve. De udskiftelige spidser er inspireret af inuitternes tradition med at forstærke pagajernes spidser med knogler eller hårdt træ. Pagajerne leveres med runde spidser, som hviler bedre i håndfladerne når der leges med rul, mens de flade spidser betragtes som værende de stærkeste. De flade spidser købes som tilbehør.

Akiak pagajen har et unikt design hvor overgangen fra mellemstykket til pagajens blade er glidende. Der er ikke den markante skulder, som på andre grønlænderpagajer, hvor det er tydeligt hvor hænderne placeres. Til gengæld giver den glidende overgang på Akiak pagajen stor mulighed for at variere grebet om pagajen, både i bredden af grebet, og når pagajen forskydes ved styretag. For den rutinerede roer, giver det mange flere muligheder for at variere sine rotag, især under vanskelige forhold.

GearLab laver deres pagajer med stor respekt for de traditionelle design og samtidig med et klart og tydeligt moderne præg. Pagajerne har et bredere mellemstykke, som passer bedre til de moderne kajakker. Den særlige kombination af kulfiber og glasfiber der anvendes, giver pagajer med en perfekt balance mellem stivhed og flex, hvilket giver pagajer der giver en præcis håndtering i vandet, et lækkert greb og en solid kraftoverførsel.

Pagajen er delbar, og med GearLab’s Diamond Joint samling, opnår man samme fornemmelse med pagajen, som ved en udelt pagaj. Intet slør, ingen slinger i valsen, bare fuldendt fornøjelse. Selv fjederen og lukkemekanismen er lavet i kulfiber, så der er intet der ruster.

  • Materiale skaft: Carbon/Kevlar.
  • Materiale blad: Carbon/Kevlar.
  • Bladbredde: 8,4 cm.
  • Skivning: Uskivet.
  • Vægt: 820 gr./215 cm.
  • Længde: 215, 220 eller 225 cm.
  • Delbar, GearLab Diamond Joint.
  • Leveres med sorte og runde spidser.

GearLab er noget så specielt som et asiatisk pagajmærke. Men folkene bag disse lækre pagajer har en inspirerende passion for de traditionelle kajakteknikker og de har skabt nogle af de flotteste grønlandske pagajer i kulfiber. Folkene bag GearLab er en blanding af tekniknørder, designnørder og keminørder, som til sammen giver en masse pagajnørderi og som resulterer i nogle utrolig flotte pagajer i traditionelt design og i moderne materialer.

Pagajerne fra GearLab produceres i en speciel blanding af kulfibre og glasfibre, hvor fibrene smeltes sammen i et præcist forhold, for at give den optimale balance mellem vægt, styrke og egenskaber. Pagajerne støbes i et stykke, og ikke i to halvdele der efterfølgende samles. Det giver stærkere og mere smidige pagajer, og det giver et markant flottere resultat. GearLab bruger kun moderne materialer, da det gør det lettere at styre kvaliteten og fordi det ifølge dem har nogle fordele overfor pagajer lavet af træ. De skal stort set ikke vedligeholdes, de er lettere og holder bedre i saltvand.

Hver GearLab pagaj bliver kontrolleret flere gange under produktionen, for at sikre at de overholder de meget specifikke krav til kvalitet og vægt.

Grønlænderpagajerne fra GearLab er formgivet efter traditionelle grønlandske pagajer, men er moderniseret med valget af high-tech materialer. Praktisk brug og det moderne udtryk er kritiske faktorer, i skabelsen af disse moderne udgaver af den ikoniske traditionelle pagaj. Mange års udvikling, masser af erfaring og timelange tests på vandet er investeret i bestræbelserne på at skabe den perfekte pagaj.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: