TILBUD: Aqua-Bound Spindrift Telescopic 2-delt pagaj

3.000,00DKK
Lager: Kun få stk. tilbage

Lækker glasfiberpagaj der kan justeres i længden.

Spindrift pagajen er med et mellemstort allround blad, der let tilpasser sig til den enkeltes rostil, både dem med en lav og dem med en lidt højere rostil. Pagajens deling gør det også let at justere både længde og skivning på pagajen. Det giver mulighed for at man kan skifte mellem en lav og en højere rostil, mens man er på vandet. Hvilket kan være til stor fordel på længere ture, eller hvis vejret skifter.

Aqua-Bound Spindrift Telescopic 2-delt pagaj er fra Aqua-Bound’s Performance serie, hvor glasfiber bladene bliver lavet ved højtrykskompression. Det giver blade der er lettere og stærkere end andre blade af denne type. Skaftene på disse pagajer er lavet i kulfiber, som giver dem ekstra stivhed og lethed. Aqua-Bound’s Performance pagajer er ekstra stærke og har en lav svingvægt og det gør dem velegnet til hårdt brug og længere ture.

Telescoping Ferrule er en unik teleskopisk deling, som gør det muligt at foretage 100% trinløs justering af både pagajens længde og skivning. Længden på pagajen kan justeres med helt op til 15 cm. Det giver en pagaj hvor det er muligt at skifte mellem en lav og uskivet pagajføring og en højere pagajføring med skivet pagaj, mens man sidder i kajakken. Telescopic Ferule delingen er uden knapper, skruer eller huller, hvilket giver et rent og lækkert udseende.

  • Materiale skaft: T-700 kulfiber.
  • Materiale blad: Multi Laminate glasfiber.
  • Bladstørrelse: 14 x 48 cm, 651 cm2.
  • Skivning: Justerbar, trinløst. Telescoping Ferrule system.
  • Vægt: Ca. 780 gr.
  • Længde: Justerbar længde, 205-220 eller 215-230cm.
  • Delbar, Aqua-Bound Telescoping system.

Aqua-Bound Paddles blev startet af Joe Matuska i 1991. Joe fik sin første kajak og pagaj som eksamensgave i 1973, og det lykkedes ham at ødelægge begge dele på sin første kajaktur. Da han kom hjem fra turen, gik han i gang med at reparere begge dele. Det næste han opdagede var, at han havde fået en ny hobby, at reparere pagajer og kajakker. Denne hobby førte til at Aqua-Bound blev startet som pagajproducent i 1991. I dag er Aqua-Bound især kendt for deres Ray pagajserie, som giver et stort udvalg af pagaj, fordelt på flere forskellige pagajtyper, materialer og delbare løsninger.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer