TILBUD: Robson Serenity LokTite delbar pagaj

1.500,00DKK
Lager: Kun få stk. tilbage

Delbar allround pagaj eller fornuftig reservepagaj

Lækker delbar begynderpagaj. Bladene er lavet i glasfiberforstærket nylon og giver et roligt og let greb i vandet. En alsidig pagaj som også er særdeles velegnet til kurser, udlejning og institutioner. Pagajen deles i 2 ved hjælp af en trykknap midt på pagajen, hvilket gør pagajen let at transportere og opbevare.

Robson LokTite systemet giver mulighed for at variere pagajens skivning. Skivningen låses i en fast position, som ikke ændres, når pagajen skilles ad og samles igen. Skivningen kan let ændres, hvis forholdene kræver det.

Materiale skaft: Glasfiberforstærket nylon.
Materiale blad: Glasfiberforstærket nylon.
Bladstørrelse: 45,5 x 15,5 cm.
Skivning: Justerbar, 15 graders intervaller.
Vægt: 1100 gr.
Længde: 220 cm.
Delbar, Robson LokTite system.

Robson Paddles har sine rødder i de bayerske alper, hvor White Water og flodsejlads i kajak er en stor del af friluftslivet. Med den stigende interesse for havkajakker, er de fulgt med tiden, og er i dag blandt verdens førende indenfor pagajer til havkajakker.

Hos Robson har de en ud udpræget sans for detaljerne og med deres design og valg af moderne materialer, er de kendte for at flytte grænserne for udviklingen af pagajer. Med en Robson pagaj er du sikret en pagaj, som du vil være glad for i mange år.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: